Konu Sahibi
Arkadaşlar açıkta olan personelim göreve başladı ve açıkta kaldığı günler için dilekçe yazıp ek ödeme talep etmektedir.buna dair bir görüş yazısı var mı?
Bakanlığın ödenmeyecek yazısını kabul etmiyor ise ödenmesi yönünde yazı getirsin.
( Sonuçta görüş sorduğunuzda daha önceki yazının aynısi...
Harcama Yetkilisi ve Gerçekleştirme Görevlisinin ne...Ben anlamadım yani isim yazınca değişen ne oluyor valla pes ettirdiler bu işten beni
Fiilen görev yapmayan kişiye ödenebilir mi bilmiyorum bizde görüş yazısı gelmişti açıkta veya ihraç olup geri dönenler aynı kadro ve aynı kuruma...
Zahid Hocam, sadece kadro karşılığı verilen ek derslerin ödeneceğine dair görüş yazısı gelmişti İl MEM den, görüş yazısı gereği idareciler ve...
Aynen Hüseyin Bey idareciler ve rehberlikçileri kapsıyor doğrudur hatta işte onların da şartı var yazıyordu rda aynı kadro vs gibi o yazıyı...
Tabini paylaşırım aslında ilk bir doktor dilekçe verdi bakanlıktan ödenmeyeceğini belirten bir yazı geldi ben o yazıyı bu kişi içinde kullandım ama...
aynen mahkemeye gidecek zaten görüş...Doktorun bunu beğenmeme şansı yok siz yazarsınız cevabı zaten mahkemeye gidecektir. ondan istiyordur
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.