Açığa Alınma Genel Bütçe 5510/5434 Kişi Borcu

Programlar Açığa Alınma Genel Bütçe 5510/5434 Kişi Borcu 2019

indirmek için izniniz yok
EKlenen programlar hakkında soru yada değişiklik isteyebilirsiniz.

adaletkatibi

Misafir
meraba arkadaşlar herkese kolay gelsin elinize sağlık tablolar için, benim bi sorunum var naklen gelen bi hakime münferit bordro yaptım ama açığa alınma kararı olduğu için 2/3 maaş yaptım...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.

Baki Toprak

Mutemet
Kayıtlı Üye
Çalıştığınız İl/İlçe
AKSARAY/MERKEZ
tebliği usulune uygun yaptıktan sonra tebliğ tarihinden itibaren bir ay içinde yatırması lazım . yatırmazsa gönder hukuk işlerine icra işlemlerine başlasınlar

mutlu insan

Misafir
adaletkatibi' Alıntı:
meraba arkadaşlar herkese kolay gelsin elinize sağlık tablolar için, benim bi sorunum var naklen gelen bi hakime münferit bordro yaptım ama açığa alınma kararı olduğu için...

Ekli dosyalar

Üye

Misafir
arkadaşlar deft. muhasebe müdürlüğü açığa alınan kişi borcu yapmış excel ektedir.abana yanlış gibi geldi gerçi 

Ekli dosyalar

erkut

Misafir
Arkadaşlar ücretsiz izinde biri açığa alınırsa kbs de 23 seçince neden gss yarı hesaplamadı? Sizce de yarı hesaplaması gerekmiyormuydu?

emre can

Mutemet
Kayıtlı Üye
bu nasıl bir sistem herkes farklı birşeyler yapıyor çıkartıyor.şu iade hesaplama işinide kbs ye koysalarda uygulama birliği olsa. 10 tane farklı iade bordrosu var elimde kafama göre takılıp bir...

mr.dnby

Mutemet
Kayıtlı Üye
ayarci101' Alıntı:
bu nasıl bir sistem herkes farklı birşeyler yapıyor çıkartıyor.şu iade hesaplama işinide kbs ye koysalarda uygulama birliği olsa. 10 tane farklı iade bordrosu var elimde...

5846

Misafir
Bıktık bu kişi borcu hesaplama karmaşasından zaten. Çok mu zor arkadaş bi tane modül eklemek KBS'ye yaaa... Fiili Hizmet Hesaplaması için bile modül koyan zihniyet, bütün mutemetlerin baş belası...

5846

Misafir
Saymanlığımız Müdür Yardımcısı ile konuştum. SGK ile görüşen bazı mutemetlere, SGK şifaen demiş ki: 5510 sonrası personellerin keseneklerini bizden istemeyin, kişiden tahsil edin. Böylece, eğer...

5846

Misafir
Mutemetler Birliği' Alıntı:
arkadaşlar deft. muhasebe müdürlüğü açığa alınan kişi borcu yapmış excel ektedir.abana yanlış gibi geldi gerçi 

SGK kesintilerini 31 gün üzerinden...

Çevrim içi üyeler

Online istatistikleri

Çevrim içi kullanıcılar
1
Çevrim içi ziyaretçiler
32
Toplam ziyaretçi
33

Yeni Premium Üye Olan Üyeler

Geri
Üst Alt