- Bakanlık
-
Sağlık Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Batman/Gercüş
Konu Sahibi
Kurumumuza işçilerin üye olduğu sendikanın temsilcisi geldi. İşçileri SGK çıkış giriş yapmayın yaparsanız sendika üyeliği için 60 gün bekleme...
170 personelim var tek tek hem giriş hem çıkış yapmak uzun zaman alır diye düşünüyorUM toplu xml de 1 kasım giriş tarihi yazdığımda bir gün...
Arkadaşlar kolay gelsin.Yeni iş kolu ile ilgili yeni işyeri tescil numarası alındı.01-14 kasım arasında yapılacak kıst maaşta sendika aidatı kesintisi...
1 günlükte olsa kesmek gerekiyormuş. ben de o şekilde biliyorumBende merak ediyorum.
onur bey merhaba bizimde 800 personelimiz var toplu xml cumartesi günü çıkışları yapıp sonrasında da girişleri yapalım diyoruz aynı gün nasıl olur öle...
Sistem bir gün öncesinden çıkış verilmeli diyor toplu yüklemede seçilen talepleri onayla deyince.31 ekim cumartesi çıkış verilirse 1 kasım...
Merhabalar;
1- XMl dosyasındaki işyeri aracı no nedir?
2- Bulunduğumuz dönem hak edilen ücret kısmını 17 günlük dolduracağımızdan dolayı eksik...
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.