Konu Sahibi
14 günlük fark gss bildiriminde hata almaktayım sürekli gss bildirimi yapan oldu mu ? pek farkı atıyor gss bildiremiyorum 14 günlük de...
-1/1/2022 tarihinden geçerli olmak üzere yüzde 27,9 oranında yapılan artışa göre belirlenen aylık katsayı ile yüzde 2,5 oranında ilave...
Ben kesenekleri bitirdim MYSden çıkışıda yaptım kafam rahatladı derken sabit ek ödeme farkları çıktı tek başına kaldım gene mutemetlikte...
-1/1/2022 tarihinden geçerli olmak üzere yüzde 27,9 oranında yapılan artışa göre belirlenen aylık katsayı ile yüzde 2,5 oranında ilave...
Ya bende de vardı aralıktan kıst gün hak eden. 2,5 refah payına ait bordroya yansıtmış ancak emsan veri boş geldi. 3 kişiyi bulup 5510 asıl 2,5'luk...
Tuttu Hocam tuttu. Ben kendi kendime kaşınıyorum işteÖeb ile bildirgeler tutuyorsa çok da uğraşmaya gerek yok bence
bizler daha kadro karşılığı sözleşmeli memurlar ve 4B için 2.5 refah farkları ile ilgili duyuruyu beklediğimizden kadrolu 5434 memurların...
Kadro karşılığı sözleşmeli memurlar dediginiz 3+1 mi ? eğer öleyse boşuna uğraşıyorsun 4B sözleşmelilerin içinden devam etseydin boşuna çile...
Uzman Mutemet & Moderatör
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.