- Bakanlık
-
Sağlık Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- RİZE
Konu Sahibi
Hocam arama yaptım 3 gündür. Açıklamaya da yazdım bulamadığım yönünde. Bana ücret tablosu...
18- Anketör, İdari Büro Görevlisi, İdari Destek Görevlisi | 20 | 443,95 |
1- Sözleşmeli İdari...
Anladım Teşekkür ederiz.
Buda benim robotta hazırladığım Ocak 2022 Zamlı Ücretler
...
Unvan 0-5 Yıl 5-10 Yıl
Eline sağlık güzel bir çalışma yapmışsınızbuyrun hocam Katsayı Tablosunda görebilirsiniz
daha önceden 4/C olarak çalıştıktan sonra 4b ye geçen idari büro ve idari destek görevlisinde kıdem artışı yok yazacaktım. onu da tabloda...
Abi yanlış anlaşılmasın tabloyu ben hazirlamadim il sağlıktan gönderdiler. Altı ayda bir...Eline sağlık güzel bir çalışma yapmışsınız
Abi yanlış anlaşılmasın tabloyu ben hazirlamadim il sağlıktan gönderdiler. Altı ayda bir gönderirler , kendim hazirlamis gibi lanse edilmek...
daha önceden 4c olarak çalıştıktan sonra 4b ye geçen idari büro ve idari destek görevlisinde kıdem artışı yok yazacaktım. onu da tabloda...
Her ne kadar hizmet tespitinde kıdeminin değerlendirileceği yer alsa da öğrenim durumlarına göre çalışma şartları ve bunlara ödenecek ücretler...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.