- Çalıştığınız İl/İlçe
- Malatya Merkez
Konu Sahibi
ne zamandan beri yapıyorsunuz bu şekilde onayı sorun olmadi dediniz yaHaziran dönemi derken ise başlaması haziranda kalanlar mi.
Haziran dönemi derken ise başlaması haziranda kalanlar mi.
haziranın...11 haziran 15 haziran arası 5 günlük rapor var daha onay vermediğim mesela onu pazartesi onaylayacam ve ağustos maaşından düşecem
haziranın bildirgesini temmuzda vereceğiniz için anladim.maastan is göremezlik tutarını düşeceksiniz o zaman .sgk da 5 günden bahsetti .geçerse...
Dediğim gibi 5 günlük meseleyi tam bilmiyorum hiç denk gelmedim ayrıca e vizitede raporlarımı 2-3 yıldır anlattığım gibi onaylıyorum hiç bir sorun...
[QUOTE="Bahar Gencer...Ama 11 haziran 14 haziran mayıs döneminde ki maasta kalmiyormu diyecektim ki.15 haziranla haziran dönemine sarkiyor
5 iş günü geçen raporlar onaylanmazsa ceza gelir,
Binden fazla personel olan bir yerde mutemetlik iyi koordine olmalı, iş paylaşım ve...
Değişti, ama SGK bu işte, 5 gün içinde onaylamayan kurumlara ceza verildi. Ben rapor...Hocam beş is günü olayı 2013 tebliğle degismedimi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.