- Çalıştığınız İl/İlçe
- Malatya Merkez
Konu Sahibi
Arkadaslar 23 nisanda 24 saat çalışana kaç yevmiye verecez
Bazı arkadaşlar 23...Ben 23 Nisan da 24 saat çalışana 48 saat yevmiye veririm. 8 saat çalışana 16 saat . o şekilde hesaplama yaparım
Ben bu cevabı 23 Nisan'da 4 saat çalışan ve 12 saat çalışan işçiye aynı ücretin ödenmesi gerektiği...Aşması gerekir kanun ne derse ömür bey
Bazı arkadaşlar 23 Nisan'da 24 saat çalışana da 8 saat çalışana da aynı ücret ödenmesi gerektiğini söylüyorlar ,bende onlara katılmadığımi beyan...
Bu kararsızlıği ortadan kaldırmak için mesai saatlerinin yenidenden düzenlenmesi gerekir. iki vardiyali calismada 12 saatlik bir çalışma için...
Tamam bizde bu şekilde...Ben 23 Nisan da 24 saat çalışana 48 saat yevmiye veririm. 8 saat çalışana 16 saat . o şekilde hesaplama yaparım
Tamam bizde bu şekilde islem yapalım. Tis de 3 yevmiye verilir derken senin uygulamanin yasal dayanağı ne arkadaş. Burada fazla çalışmasi varsa bu izin...
Tamam bizde bu şekilde islem yapalım. Tis de 3 yevmiye verilir derken senin uygulamanin yasal dayanağı ne arkadaş. Burada fazla çalışmasi varsa bu izin...
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.