Çözümlendi | Kilitli 4924 örnek bordro ve ödeme emri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Üye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    4924 bordro
Bu Konu Çözümlendiği için Kilitlenerek Mesaj yazılmasına kapatılmıştır. Konuya ait sorularınız için Yeni Konu açmanız gerekmektedir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye

Misafir
Konu Sahibi
Çalışma için Mutemett arkadaşımıza teşekkür ediyoruz.

ödeme-emri.png
...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.

Üye

Misafir
Konu Sahibi
bozkurt1974' Alıntı:
Değerli mutemet arkadaşlarımızdan Bordro, Ödeme emri ve diğer tahakkuk dosyalarını excel formatında yüklemeleri mümkün müdür?

Hocam sayfanın en başında var

5846

Misafir
Konu Sahibi
Ben de kendimce bir program yapıyorum. Bordronuzla yaptığım programı karşılaştırdım. Şu noktalar kafama takıldı:

1- Tazminatlarda 1167,81 TL bulmuşsunuz. Bu 1167,81 TL'yi nereden bulduğunuzu...

Üye

Misafir
Konu Sahibi
HarunKuru' Alıntı:
Ben de kendimce bir program yapıyorum. Bordronuzla yaptığım programı karşılaştırdım. Şu noktalar kafama takıldı:

1- Tazminatlarda 1167,81 TL bulmuşsunuz. Bu 1167,81 TL'yi...

5846

Misafir
Konu Sahibi
Henüz bitmedi hocam, bitince paylaşacağım. Yarım yamalak programla yanlış hesaplama yaptırmak istemem kimseye.

5846

Misafir
Konu Sahibi
155 nasıl oluyor hocam? 5. Bölge özel hizmet tazminatı da değil, kıst özel hizmet tazminatı da.

5846

Misafir
Konu Sahibi
Ben de onu diyorum zaten. Bordro hatalı bence. Hem doğru özel hizmet tazminatı değil hem de kıst özel hizmet tazminatı. Bordo hesaplama yanlış oluyor böyle.

Şahin Ertekin

Mutemet
Kayıtlı Üye
Çalıştığınız İl/İlçe
Manisa
dediğine katılıyorum ayrıca yanlış bilmiyorsam ek tazminatlar keseneklere katılmıyor o zaman öz hiz:135 üzerinden yapıp kıst gününe göre ayarlayacak

5846

Misafir
Konu Sahibi
Hayır hocam, ek özel hizmet tazminatı özel hizmet tazminatı gibidir ve aynı kurallar onun için de geçerlidir. Haliyle keseneklere dahildir. Kıst da ikisi üzerinden hesaplanır. Ben öyle biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çevrim içi üyeler

Online istatistikleri

Çevrim içi kullanıcılar
2
Çevrim içi ziyaretçiler
41
Toplam ziyaretçi
43

Yeni Premium Üye Olan Üyeler

Geri
Üst Alt