Oğuz DEMİRCİ' Alıntı:14 günlük farkların bildirgesini şubat maaşının içinde toplam olarak yapsam olur mu
Ömür Kandemir' Alıntı:Oğuz DEMİRCİ' Alıntı:14 günlük farkların bildirgesini şubat maaşının içinde toplam olarak yapsam olur mu
şubat maaşı değilde , ocak ayı maaşı içinde toplam...
Oğuz DEMİRCİ' Alıntı:Ömür Kandemir' Alıntı:Oğuz DEMİRCİ' Alıntı:14 günlük farkların bildirgesini şubat maaşının içinde toplam olarak yapsam olur mu
şubat maaşı değilde , ocak...
Oğuz DEMİRCİ' Alıntı:oooo ben kasımda başladığımızdan beri onayladığım hiç bir bildirgeyi malmüdürlğüne vermedim ki
eyvah bir de ordan sıkıntı çıkacak şimdi.
daha kim bilir ne eksiklerimiz...
Oğuz DEMİRCİ' Alıntı:oooo ben kasımda başladığımızdan beri onayladığım hiç bir bildirgeyi malmüdürlğüne vermedim ki
eyvah bir de ordan sıkıntı çıkacak şimdi.
daha kim bilir ne eksiklerimiz...
Ömür Kandemir' Alıntı:Oğuz DEMİRCİ' Alıntı:14 günlük farkların bildirgesini şubat maaşının içinde toplam olarak yapsam olur mu
şubat maaşı değilde , ocak ayı maaşı içinde toplam...
Fatih Mehmet DAĞ' Alıntı:arkadaşlar 4B sözleşmelerin 14günlük farkını ben bugün yaptim ama bildirgeyi şubat ayinda ocak bildirgesi olarak verecem paniklemeye gerek yok.
Ocaktaki Maaşın...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.