Konu Sahibi
14 Günlük zam farklarının emekli kesenekleri ayrı geçmişe dönük katsayı farkı olarak girilecek. Dönemi de 2018 Aralık olacak
29 Aralıkta aylıksız izne ayrıldığı için 1-14 Ocak arası maaşı ödenmemiş oluyor, bu sebepten fark ödemesi de yapılmaz.
Hocam bu personele aralık...
29 Aralıkta aylıksız izne ayrıldığı için 1-14 Ocak arası maaşı ödenmemiş oluyor, bu sebepten fark ödemesi de yapılmaz.
Sizin yapmanız...
Hocam bu personele aralık maaşı yapmıştım sonra geri aldım çalışmadığı kadarını (29 aralik-14 ocak) . Yine de yapmayacak miyim. 14 günlük fark...
Kurumici naklen geldi hocam? Yan binadan geldi. Onlara söylesem onlar yapsa...Geldiği kurumla irtibata geçin, onlar yaparsa sıkıntı olmaz
Geldiği yer yapabiliyor mu bilemiyorum ama personel...Kurumici naklen geldi hocam? Yan binadan geldi. Onlara söylesem onlar yapsa olur yani
Hocam bu personele aralık maaşı yapmıştım sonra geri aldım çalışmadığı kadarını (29 aralik-14 ocak) . Yine de yapmayacak miyim. 14 günlük...
Geldiği yer yapabilirKurumici naklen geldi hocam? Yan binadan geldi. Onlara söylesem onlar yapsa olur yani
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.