- Bakanlık
-
Millî Eğitim Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Balıkesir/Edremit
Konu Sahibi
Hocam MKE dan gelen Ocak 2022 maaşa yetişmedi... Sistem açılmasını bekledim Münferit yaptım uzun uğraşlar sonucunda ki bence 30,95 lik katsayılar...
ya bana İzmir Katipten gelen var...otomatik yapıyor oyabilir orayı. birçok kişide aktarma yapmadan yeni kurumunda çıkmış sanırım.
ya bana İzmir Katipten gelen var rafah payını veriyor ancak 14 günlüğü vermiyor... Aktarma yapmak istiyorum sistem çalışmada diyor, naklen alayım...
Acele etmeyin hocam herkeste aynı sorunlar var. Sistem daha açılmadı biz araya girmeye çalışıyoruz. Bu farkların ya da refah paylarının hiç bir...
Sözleşmelilerde de, diğer aya ekleme yapılır olmadı uydurulur bi şekilde... 15.01.2022-14.02.2022 maaş dönemi Şubat ayına kadar ödeyebiliriz...
Pek asgari ücretin altında kalıyor 4/B personelde. O yüzden bu aralık ayına eklemesi lazım çoğu kişinin
şu an kadrolu hesaplıyor, üstadlar pek rastlamadım bir şey maaşı gönderdikten sonra sendika üyesi olan personele
(15 inden önce ) fark hesabında...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.