- Bakanlık
-
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Ankara/Keçiören
Konu Sahibi
biz kbs den haziran ayı sgk prim dökümü ve temmuz 14 gün dökümü listesinden tepit etmeye başladık kişileri elden manuel bordro hazırlayacağız...
Süleyman Bey kolay gelsin kadrolu personel için SGK fark hesaplamalarına ilişkin elinizde bir Excel çalışması bulunuyor mu? Eğer buna ilişkin bir...
çalışmamız yok ama KBS de ssk döküm yeri var ordan tespit edeceğiz elden hesaplama yapacağız hesp basit maaş raporları haziran ve temmuz 14...
biz kbs den haziran ayı sgk prim dökümü ve temmuz 14 gün dökümü listesinden tepit etmeye başladık kişileri elden manuel bordro hazırlayacağız...
Bu durumda 3 personelim var, ödeme evrağı düzenleyip imzaya gönderdim. İmzalansın mysv2 den göndereyim böylece bu ayda sorunsuz bitsin...
hocam bizde de 243 kişi çıktı bordroyu hazırladım ancak bu kadar kişiyi SGK ya nasıl bildireceğim çözemedim. Herkesi tek tek mi girmem...
Süleyman hocam çoğu kurumu uyardım da işin bilincin de değiller 4b uyarı veriyor altında kalamaz diye ancak diğeri 657 de uyarı yok haliyle...
Normalde cezai durum gerektirir. Kanun var. Sorumluluk işveren olarak biz kurumlarda. Maliye işimizi programla kolaylaştıran yetkili...
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.