Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Mutemet Arşivi ACİL! süt izni hakkında

O adama şunu söylemek lazım madem öyle yazıya neden altın çizerek. Söz konusu düzenleme süt izninden döner sermaye ek ödeme kesintisi yapılması hakkında bir düzenleme olmayıp.... yazdın kafaları karıştırdın.
  2. Ali Selvi

Mutemet Arşivi ACİL! süt izni hakkında

Bu nasıl yazı böyle. süt izni aylık çalışma gün katsayısından düşülecekmi düşülmeyecekmi onu söylesin yeter. adam düşülecek de demiyor düşülmeyecekte demiyor. mazeret izinlerini düşün diyor. O zaman akla şu soru geliyor süt izni bir mazeret iznimidir?
  3. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Ek Ödeme ile ilgili yeni mahkeme kararları

Aynen. bildiğim kadarıyla adsm ve diş hastanelerinde vardı onlardan da kalktı ancak bunun ayın 15 inde ek ödemeler yattıktan sonra açıklanması ve mayıs döneri ni etkilemesi bize fark bordrosu yapmamızı gerektirecek.
  4. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Ek Ödeme ile ilgili yeni mahkeme kararları

Ek ödeme daire başkanlığının bu gün 15.06.2016 da gönderdiği ek ödeme yönetmeliği hakkında iptal edilen yeni maddeler ile ilgili yazısı. Ek ödeme daire başkanlığına sormak lazım bu yazıyı ayın 15 ine kadar (ek ödemeler ödenene kadar neden beklettin...
  5. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Forum 15/06/2016 Okullarla bir tatile .....

Hayaller Paris gerçekler Yozgat.
  6. Ali Selvi

Mutemet Arşivi dolmuş ücreti hk.

Onu diyen muhasebe yetkilisini oruç çarpmış sanırım.
  7. Ali Selvi

Mutemet Arşivi sehven verilen çocuk yardımı geri istenir mi?

Bende eş yardımı geri almıştım ama bu kadar uzun süreli değildi.
  8. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Hayirli ramazanlar

Mubarek Ramazan ayina geldik. Tum arkadaslarin ramazanini kutlarim. Allah hepimizi ramazani hakkiyla eda edenlerden eylesin.
  9. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Güzel İnsanlar

Cumanız mübarek olsun.
  10. Ali Selvi

Çöp Kutusu 4/c personelin kümülatifleri

O kadar ayrıntılı ayarlama yapmıyorum ben ancak 1 ocak 14 ocak dahil ve 4/c li maaşını çalışıp aldığı için 15 haziranda ödeyeceğiniz maaşta 14/ mayıs 15 haziran matrahı dahil olmalı.
  11. Ali Selvi

Mutemet Arşivi SGK Duyuru

Bu ne abi okuyan biri özet geçse :)
  12. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Süt izni zorunlumu ?

Fatih Arkadaşım performansını tam veremezsin performans fiili çalışmaya dayalı bir ödeme kaldı ki yekın zamanda çıkan yazı ile süt izni de artık perf. dan düşülüyor. Lütfen dikkatli olalım.
  13. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Süt izni zorunlumu ?

Maasini ve sabitini tam odeyeceksiniz varsa ek odemelerini yarim hesaplayacaksiniz tabi oncelikle kurumunuzun o personele yari zamanli calisma onayi vermesi gerek
  14. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Melissa Çayı Stres Giderici

Abi kafa yapıyordur o. Yoksa bu stresi başka birşey yatıştırmaz. :)
  15. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Süt izni 6 Seri Nolu Kamu Personeli Genel Tebliği Hk.

tabi personel tam çalışırsa bu dönemde :) bu işin takibi de kaldı bize.
  16. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Süt izni 6 Seri Nolu Kamu Personeli Genel Tebliği Hk.

Saat olarak toplayıp ay sonunda keseceksiniz performansından denildi bana ek ödeme daire başlanlığı tarafından nasıl olacaksa.
  17. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Kıst Maaş

işlemi yaptım maaş hesaplayınca kişiye - değerde maaş yapıyor ve uyarı veriyor
  18. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Kıst Maaş

16 mayısta ücretsiz izne (doğum sonrası) ayrılacak olan personele 1 kbs den bir günlük kıst maaş yapabilirmiyim?
  19. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Kbs matrah yükleme

bende perş. yükledim onaylandı sıkıntı yoktu.
  20. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Canlı bomba bizi teğet geçti.

Gecmis olsin ustad.
  21. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Hastane ortalaması

Sadece bi defa faydalanabilir. 2. Defa olmaz
  22. Ali Selvi

Mutemet Arşivi mesai dışı ek ödeme diğer personel

Ek ödeme daire başlanlığı maliye bakanlığına görüş sorduklarını görüş geldiğinde sitede yayınlayacaklarını söylemişlerdi.
  23. Ali Selvi

Mutemet Arşivi mesai dışı ek ödeme diğer personel

Bu konuda aşağıdaki konuyu açmıştım zamanında ek ödeme daire başkanlığını arayıp tabip dışı pers. tavan 0,34 olduğunu yazmıştım ama bazı arkadaşlar inanmayıp 0,30 dan devam ettiler. Şimdi fark yapacaklardır. Kolay gelsin. https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-meai-disi-tavan-ve-hakuk
  24. Ali Selvi

Mutemet Arşivi KAMU PERSONELİ GENEL TEBLİĞİ

Yarı zamanlı çalışma ( yarım mesai yarım maaş) kısmına hiç değinmemişler. asıl kafaları kurcalayan ve cevap bekleyen soru oydu. O hükümde bakanlar kurulu kararı gerekiyor sanırım o yüzden değinilmemiş.
  25. Ali Selvi

Mutemet Arşivi YOLLUK HAKKINDA

Sen çok yaşa emi. bende ne diyor diye ciddi ciddi okuyorum :)
Geri
Üst Alt