Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BES Uygulaması beklenen başarıyı sağlayamayınca artık böyle yollara girmeye başladılar. tüm cayanlar yeniden sisteme dahil edilip tekrar bir şans daha verilecekmiş :) bundan sonrası cayma ve çıkma hakkını ortadan kaldırmak olabilir.
Evet 4/c liye verilen ek ödeme maaşla birlikte ödenen bir ek ödeme olduğu için yani performans ek ödeme ile alakası olmadığı için onun da fark ödemesi olaması gerekir.
RE: 4/C Brüt
bu hesap 4c için doğru değil fatih. çünkü/c maaşı memur maaş katsayısı*4c li personel öğrenim durumuna göre belirlenen katsayı ile bulunur
örneğin lise mezunu 4/c li pers. için 0,102706*23,833=2.447,79 tl dir.
ziraat sisteminde cayma olarak görünen kişinin nakil olduğunu nereden bilecek ki. onu mu takip ediyor. daha primleri doğru düzgün halledemiyorlar. hem cayanı tekrar dahil etmek çok mantıksız. ne olacaksa olsun ben dahil etmiyorum bu tür durumda olanları.
Hastalık izni kullanan personel yıl sonuna kadar bu izni devam ettirme zorunluluğu yoktur. 10 gün sonra göreve dönmeyeceğini kimse garanti edemez. Ben ödenmesi gerekir diye düşünüyorum.
Ziraatteki sistem şu şekilde;
TR480001001965523477575008 bu ibanda sondan 4 hane yani 5008 ek no dur yani kişi daha önce ziraatten hesap açtırmışsa sonu 5001 sonraki hesap 5002 şeklinde oluyor
5008 in önündeki 8 hane hesap no 52347757
onun önündeki 4 hane bankanın şube kodu yani: 1965