Arama sonuçlarınız

1. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 4bli mayıs maaaşı ve e bilirgesi

Sözleşmesinde yazan 30 gün ücretli rapor hakkındaki 30 günlük süre Danıştay tarafından iptal edildi onun için kesinti olmuyor,forumda daha önce görüş yazısını paylasmistim.sgk iş göremezlik ücretini iade alın yada bir sonraki ay maaşından KBS düşebilirsiniz.e bildirge tam veriniz,eksik gün...
  2. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Bayramlarda Çalışma Ücreti Sorunu

23.04.2018 tarihinde 00:00-23:59 arasında 8 saat çalışması var mı ? Var. Bence verilmesi gerekir.calismanin vardiya olup olmaması neyi değiştirir ki.
  3. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 4bli mayıs maaaşı ve e bilirgesi

4/b personelden rapor kesintisi yapılmıyor, SGK tarafından yatırılan iş göremezlik ücretini bir sonraki ay maaşından düşün.e- bildirgesini 30 gün üzerinden yapın.15.05.2018-14.06.2018 döneminin e-bildirgesi 15 haziran-23 haziran arasi verilecek.
  4. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 02.04.2018 14.04.2018 e bildirge gondermelimiydik.

SGK daki kişinin dönemin değiştiğinden haberi var mı ?dönem 1-30 dan , 15-14 oldu.sgk daki kişiye hatırlatin da insanları yanlış yönlendirmesin.
  5. Ömür Kandemir

E-bildirge verme dönemi değişti.taseron firma 1-30 için veriyordu.kamuya geçince 15-14 oldu.isyeri tescili yaparken dönemi 15-14 seçtik SGK genelgesi gereği. Ez cümle dönem 15-14 olduğu için 2 nisan-14 nisan arasındaki çalışmalarını bildirmek zorundaydık.bizim yaptığımız işlem doğrudur.
  6. Ömür Kandemir

Tabiki gondermemiz gerekirdi.2 nisan-14 nisan arasında bizim işyeri sicil no dosyasında çalıştı sonuçta biz 2 nisan işe giriş bildirgesi ,firmada 1 nisan işten çıkış bildirgesi verdi ve e-bildirgede gösterdi onun için verilmesi gerekiyordu.
  7. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Sürekli işçi maaş ödeme tarihi hk

Saglik bakanlığı strateji geliştirme daire başkanlığı yazısı ektedir. Özetle 15 nisan -14 mayıs maaşı14 Mayıs da ödenecek diyor.
  8. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Sosyal Hakları-GÖRSEL DÖKÜMAN-

Güzel bir paylaşım olmuş. Gece çalışması hesaplaması yanlış olmuş.
  9. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Banyo çeşmesinden elektrik çarpıyor ?

Kaçak akım Rolesi var mı ? " Kaçak akım koruma rölesi; faz ve nötr iletkenleri arasında bir dengesizlik yani fark oluştuğunda devreyi açan anahtardır. Bir elektrik devresinde fazdan giren akım, nötrden çıkar. Eğer devrede herhangi bir kaçak yok ise giren akımla çıkan akım miktarı birbirlerine...
  10. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Ulusal Bayram ve Genel Tatil Çalışma Gününü saat olarak mı gün olarak mı ödeyeceğiz ?

Bende öyle düşünüyorum ve öyle yaptım aksi yönde açıklama yapılırsa fark ödemesi yapılır.
  11. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Stajer öğrenci ödemesi

Stajer öğrenci ücretini bulurken hangi tutarın % 30 aldınız ? *2029,50-TL alınmaz.(agi'nin düşülmesi gerekiyor)
  12. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli terhis sonrası gss

Gerek yok çünkü nisan maaşında 15.04-14.05 arasını ödedin.
  13. Ömür Kandemir

Askerden terhis olan kişi 1 aylık süre zarfında görevine başlıyor.kisinin göreve başlama tarihi GSS ödediğiniz tarih aralığında değil ise yapacaksınız.01.05.2018 yetkisi tarihi ise en geç 01.06.2018 göreve başlar.15.05.2018-01.06.2018 arasının GSS ödenecektir.
  14. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli TUTUKLU VE HÜKÜMLÜLERİN MUAYENE ÖDEMELERİ

Mys de bununla ilgili duyuru vardır, inceleyiniz.
  15. Ömür Kandemir

Emre hocam paylaştığımız yazıda böyle bir ibare bulamadım, yardımcı olur musunuz
  16. Ömür Kandemir

Kesenek Bilgi Sistemi duyuru kısmında yazı var.
  17. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 4/C den 4/B ye geçen personeller 375 harici ek ödeme alabilirlermi

Bu bilgi notundan kamu hastaneleri genel müdürlüğü ek ödeme daire başkanlığı nin haberi varmı merak ettim doğrusu !
  18. Ömür Kandemir

Excel fark bordrosu yaparak ödeme yapabilirsiniz.odeme yapmadan önce kesenek bilgi sisteminde deneme yapınız , sonra sıkıntı yaşamayin.
  19. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 4/C den 4/B ye geçen personeller 375 harici ek ödeme alabilirlermi

Nazan hanım bu bilgi notu gerçekten çok önemli bir belge, birçok soru cevabını bulmuş.Daha öncede söylemiştik sabit ek ödemenin döner sermaye bütçesinden ödenmesi gerektiğini.ek ödeme yönetmeliği gereği de sabitdisi ek ödeme yapılması gerektiği malum idi.emsal alınacak personelde kesinleştiği...
  20. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 4d 23 nisan calismasi

4857 sayılı iş kanununun 68. Maddeyi inceleyiniz
  21. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi puantaj nasıl olacak ?

Yanlış anlaşıldı sanırım. SGK tarafından ödenen geçici iş göremezlik ücretini demek istedim.
  22. Ömür Kandemir

Rapor alan işçi için primin tam gitmesi sıkıntı olur, ben aldığı rapor kadar eksik gireceğim.
  23. Ömür Kandemir

Ben öyle yapıyorum.sgk nin yatırdığı iş göremezlik ücretini bir sonraki ay maaşından keseceğim.
  24. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Ulusal Bayram ve Genel Tatil Çalışma Gününü saat olarak mı gün olarak mı ödeyeceğiz ?

Maliye bakanlığı örnek bir hesaplama yayınlasada önümüzü görsek , tüm varyasyonlarin düşünüldüğü örnek bir işçi maaş hesaplamasi tüm sorularımizi çözecektir.
  25. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Askere giden 5510'a tabi memur Prim iadesi

Benimde askere giden personelim(5510 sonrası) var.Ben 18 kodunu kullanıyorum ve gss kesintisi yapıyorum.
  26. Ömür Kandemir

Kesenek Bilgi sistemi yerinde başka duyuru yok.paylasir iseniz güzel olur.
  27. Ömür Kandemir

5510 sayılı Kanunun yürürlüğe girdiği Ekim-2008 ayından sonra 4 üncü maddenin birinci fıkrasının (c) bendi kapsamında ilk defa sigortalı sayılanlar yönünden; -Personel mevzuatı uyarınca aylıksız izinli sayılanların (Yabancı bir memleket veya uluslararası kuruluşta hizmet alma nedeniyle aylıksız...
  28. Ömür Kandemir

Size göre ;O zaman 23 Nisan da 1 saat çalışana da , 12 saat çalışana da, 24 saat çalışana da aynı tutarı ödenek lazım , adalet bu mu ??? :)
  29. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Eşi çalışan işçilerde çocuk yardımı nasıl verilir

O zaman işçiye ölüm yardımı aynı kişi için bir defadan fazla verilebilir mi? Çünkü toplu sözleşme maddesinde bir defa ödenir hükmü yok, olmadığına göre işçilere verilir hükmü çıkar mı? Bence çocuk yardımı da böyle işte, toplu iş sözleşmesi hükmünde her ikisine ödenir hükmü yoksa genel hükümler...
  30. Ömür Kandemir

Ben bu cevabı 23 Nisan'da 4 saat çalışan ve 12 saat çalışan işçiye aynı ücretin ödenmesi gerektiği söylendiği için verdim.aradaki 8 saati fazla mesai alır dendi.bende haftalık 45 saati gecmezse dedim :) 12 saat gelenin ne suçu var.bence her işçi ne kadar çalıştı ise çalıştığı sürenin iki katı...
  31. Ömür Kandemir

Bazı arkadaşlar 23 Nisan'da 24 saat çalışana da 8 saat çalışana da aynı ücret ödenmesi gerektiğini söylüyorlar ,bende onlara katılmadığımi beyan ediyorum.aynen senin dediğin gibi.
  32. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Eşi çalışan işçilerde çocuk yardımı nasıl verilir

İki eş de memur , babanın öldüğünü varsayarsak; -anneye, babanın memur olduğu için 2062,46 TL (9500x0,10855x2) ve annenin eşinden dolayı 1031,23 TL (9500x0,10855) ödeme mi yapılır. Özetle bir kişinin ölümünden dolayı bir kere ölüm yardımı ödenmez mi?
Geri
Üst Alt