Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet hocam hatayı buldum.
KBS de pek tutarlar 3.278,10 TL üzerinden hesaplanmış, buda Aralık ayı için tespit edilen asgari SGK PEK TUTARI na tamamlamak adına yapılmış. Ama KBS bunu yaparken...
Evet hocam hatayı buldum.
KBS de pek tutarlar 3.278,10 TL üzerinden hesaplanmış, buda Aralık ayı için tespit edilen asgari SGK PEK TUTARI na tamamlamak adına yapılmış. Ama KBS bunu yaparken...
Arkadaşalr konuyla bağlantılı olarak bu +%10 öht ler 1 ocak itibariyle geçerli , aslında 1 ocak -14 ocak için katsayı farkından ayrı olarak 14 günlük %10 öht farkıda vermek gerekmiyor mu personele...
hesaplamalarda bir sıkıntı görünmüyor fakat pek tutarını yanlış göstermişler.
onu da şimdi çözdüm.. maliyede muhtemelen düzeltecektir. düzeltmezlerse tek tek elden yapacağız gibi..
aralık ve ocak ayı bordrolarında sıkıntı yok.
farkların kişi paylarında yine sıkıntı yok.
ancak diğer kesintileri bende tutturamadım. çözersem paylaşıcam
personel 15 aralıkta nakille geldi Maaş almadan geldiği için aralık 2025 münferit maaş yapıldı. Kbs de işlem yapamadığımız için manuel yapmak zorunda kaldık.
ocak aldığı - aralık aldığı /31*14
olarak 1. sıradakini kontrol ettim doğru görünüyor.
diğerinin aralık ve ocak ayındaki öht brüt tutarlarını kontrol ediniz eski orandan hesaplatmış ocak maaşında...
Herkese merhaba, kurumumuzda 2 adet Şef var. Bir tanesi Aralık ayında 3/3'ü oldu. Diğeri Ocak ayında 3/3'ü oldu. 14 günlük maaş bilgi girişi kısmında ikisinin de istisna kısmında Özel Hizmet...
02.01.2026 tarihinde göreve başlayan personele 14 günlük gss kesintisi yapılacak dikkat edin 14 günlük zam farkını vermeyeceksiniz.
15 aralık 31 aralık tarihleri arasında 14 günlük fark...
02.01.2026 tarihinde göreve başlayan personele 14 günlük gss kesintisi yapılacak dikkat edin 14 günlük zam farkını vermeyeceksiniz.
15 aralık 31 aralık tarihleri arasında 14 günlük fark...
yapılacak 15 aralık 31 aralık tarihler arası 14 günlük maaş farkını hakkediyor yapacaksınız :)
keseneklerinide kamu hakem kurulu olarak bildireceksiniz
Aralık 2025 Dönemi İçin Manuel Münferit maaş yaptık ve MYS den ödedik. Aralık 2025 dönemi maaşı KBS de olmadığı için 14 günlük maaş farkında personel çıkmıyor. Bordro girişinden manuel bordroyu...
1- 18 aralıkta şef olan birisine manuel şeflik farkını gün hesabıyla aralık ayında vermiştim. Fark hesaplamda bilgisayar işletmeni olarak çıkıyor. 14 günlük farkını şef olarak mı vermeliyim.Bunun...
1- 18 aralıkta şef olan birisine manuel şeflik farkını gün hesabıyla aralık ayında vermiştim. Fark hesaplada bilgisayar işletmeni olarak çıkıyor. 14 günlük farkını şef olarak mı vermeliyim.Bunun...
özel bilgileri gizleyip ekran resmini tekrar yükledim.
fark hesabında pek tutarı ve sgk kesintileri için. Aralık Ocak karşılaştırma yaparak yansıtmaktadır.
2 ayrı bordroya bakarak...
kafa karışıklığı olmaması adına söylüyorum. maaş farkları için SGK devlet payları dönem aralık ayı olduğundan %11 olacak. Kontrol ettim KBS doğru hesaplıyor. artış farklarını da düzgün yansıtmış..
kişinin ilgili dönemde raporu var mı.? ya da toplam pek asgari ücretin altında mı bunlarla ilgili olabiliyor.
özel bilgiler olmadan veri paylaşırsanız. kontrol ve karşılaştırma yapabiliriz.