Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cumadan beri bizi çok oyaladı mys aynı hata var hala hazine sürecine girmeyen ödemeler var banka bir yandan bastırıyor gününde gelsin paralar diye bu ay iyice rezilliği çıktı bu işin
cumadan beri bizi çok oyaladı mys aynı hata var hala hazine sürecine girmeyen ödemeler var banka bir yandan bastırıyor gününde gelsin paralar diye bu ay iyice rezilliği çıktı bu işin
HYS üzerinden gün içinde ödeme emri belgesi düzenleyen var mıdır.? Sunucu iç hatası vermekte. Muhtemelen genel problem gibi yine de sormak istedim. Ödeme emri belgesi düzenleyemiyoruz.
konuda tam emin olmamaklar birlikte harcırah kanunu şu maddesinde atandıkları tarihi baz almış.
konu aynı olmasa da ödeme esaslarında bir değişiklik olacağını düşünmüyorum.
Ben her sene Temmuz da 1 kere , Aralıkta ise 2. kere keserim. Aralık raporunu da bu şekilde kesince temmuzda kesmiş oluyorum , aslında ocak zammı 1 , temmuz zammı 2 olmak üzere 2 kere zamlanmış...
konu cevabı aslında net. raporu aldığı dönemde kesilmesi gerek. Ancak maaşlar peşin ödendiği için izleyen ilk ayda kesilmesi doğru olandır. Gecikmeler tüm kurumlarda oluyor, olacaktır da. Önemli...
konu cevabı aslında net. raporu aldığı dönemde kesilmesi gerek. Ancak maaşlar peşin ödendiği için izleyen ilk ayda kesilmesi doğru olandır. Gecikmeler tüm kurumlarda oluyor, olacaktır da. Önemli...
kendi klasörümüze bordro dökümü alıyoruz ne olur ne olmaz diye. sistemler silinir gider diye. sonuçta bordroda hemen hemen her şey mevcut.. tasarruf tedbirleri genelgesi bu sebeple çıktı sonuçta :D
Ben her sene Temmuz da 1 kere , Aralıkta ise 2. kere keserim. Aralık raporunu da bu şekilde kesince temmuzda kesmiş oluyorum , aslında ocak zammı 1 , temmuz zammı 2 olmak üzere 2 kere zamlanmış...
hayır kbs eki belgelerin çıktı alınmayacağına dair maliyenin yazısı var. kbs dışında oluşan belgeleri sadece ekine ekliyoruz.. ayrıca gerçekleştirme görevlileri de kontrol ettiği evrakları...
merkezden ilave puan yerine cetveli güncelliyorlar. tekrardan değişiklik yapmanıza gerek kalmayacaktır muhtemelen.
örneğin 100 puan +10 ile 110 olacaksa ister siz istisnadan 110 yapın ister maliye...
evet 2026 itibariyle bizde gerçekleştirme görevlilerine siz eklemek zorundasınız diye belirttik. mys den bizim işlemler bittikten sonra ekleyecekler.
ilgili yönetmeliğin 6. maddesine göre;
(6)...
evet 2026 itibariyle bizde gerçekleştirme görevlilerine siz eklemek zorundasınız diye belirttik. mys den bizim işlemler bittikten sonra ekleyecekler.
ilgili yönetmeliğin 6. maddesine göre;
(6)...
aynı gruba eklendiği resmi gazeteyi biliyorum. sadece grup olarak yeri yoktu belli değildi. zam ve tazminat kararnamesine eklendi. o kadar. aynı cetvelde yer alsalar da müdürlere verilen 20 puan...
2 temmuz tarihli resmi gazetede idi yanlış bilmiyorsam ayniyat saymanı sayman aynı grupta sayılıyordu,zaten mahkeme kararıda vardı birinin, bu maddeyi ilgi tutarak kazanmıştı.yarın işyerinde bulup...
Hangi cumhurbaşkanı kararı varsa atar mısınız.? Bir tane karar vardı sadece cetveldeki sırası belli olmuştu ondan mı bahsediyorsunuz acaba.?
Yanlışım yoksa bir 1. Derece için 135 uygulanması...
İyi günler Cumhurbaşkanlığı kararına istinaden ayniyat saymanına 155 puan öht veriyoruz,2026 Ocak ayı itibariyle şube müdürleri ile tazminat cetvellerinde aynı grupta sayıldığı için ekstra 20 puan...
merkezden ilave puan yerine cetveli güncelliyorlar. tekrardan değişiklik yapmanıza gerek kalmayacaktır muhtemelen.
örneğin 100 puan +10 ile 110 olacaksa ister siz istisnadan 110 yapın ister maliye...
hepsine manuel ekledim sonrasında cetveli saat 17 ye doğru güncellediler . ) pzt öğlene kadar maaşları göndermem lazım ,ilaveleri silip cetvelden tekrar seçmek büyük zaman kaybı olacak , bu...
Aynı kadronun farklı kurumlarda oht oranının aynı olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü özellikle 5510 sonrası personelin SGK prim hesabında Oht hesaplamaya dahil ediliyor.
Tek tek istisna alanından eklemek gerek geç kalmamak adına. cetvellerle ilgili çağrılara sanırım yoğunluktan dönüş yapmıyorlar. Benimde pazartesi açtığım çağrı daha cevap gelmedi. 900 tane...
2026 Yılında Prime Esas Kazançtan İstisna Tutulacak Yemek, Çocuk ve Aile Yardımı Tutarları
5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4’üncü maddesinin birinci fıkrasının...
Evet tuğrul bey bu yüzden ocak ayında kesinti yapacaksak kbs çok ufak bir rakamda olsa. Ocak ayındaki tazminatlardan aldığından Fazla kesiyor. Aralık ayı verilerinden kesse sorun yok. O yüzden bu...