Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunun için mevzuat 7 gün sonrasındaki raporların öht kesilmesi yönünde. Sehven unutulmuş ise geri alınacak. İtiraz etsin kişi borcu çıkartıp icra ile tahsil edilir de kapıyı kapat :)
Personelin algısal olarak haklı olduğu bir taraf var ama hukuken haklı değil.
Neden?
Kesinti Aralık ayına ait raporlardan kaynaklanıyor
Kesinti Şubat ayında yapılmış olabilir
Bu durum fazla...
arkadaşlar, ek ödemesini artırımlı alan ve taban ya da teşvik ödemesinden faydalanan şef hariç diğer idari personelin özel hizmet tazminatları artmayacak. ek ödemesini 666 khk olarak alan ve...
Aralık döneminde alınan raporları Diğer çeşitli gelirler olarak kesinti yapmak daha doğru olacaktır. Fakat 14 günlük farkına da dikkat etmek gerek. Ocakta çok ufak bir rakam fazla kesiliyor...
Yıl içerisinde 7 günü aşan raporların takibini zamanında yapamadığımız için Aralık ayında toplu yapmak zorunda kaldık. Bu sebepten dolayı itiraz eden personeller oldu. şubat ayındaki maaşımla...
arkadaşlar, ek ödemesini artırımlı alan ve taban ya da teşvik ödemesinden faydalanan şef hariç diğer idari personelin özel hizmet tazminatları artmayacak. ek ödemesini 666 khk olarak alan ve...
Mehmet bey acaba Kbs den işlem kodunu "ücretsiz izne ayrılma" yapıp böylelikle ocak 2026 maaşı toplu maaşınız onaylanmış anladım kadarı ile hem gss kesmez hemde maaş ödemesi olmaz 15 veya 16...
GSS%12 hesaplaması yapıldı ise KBS den münferit maaş yapamazsın zamanın var daha hemen iptal et ve ücretsiz izine çevir. 15sinden sonra münferit maaş yapabilirsin.
Aylıksız İzin ile Ücretsiz...
Slm üstadlar ,
+10 öht ilavesini merkezden eklemediler, 500 tane personel var , cetvellerde yeni halleri de yok tek tekte ekleyemiyorum , çağrı açtım vs dönen olmadı :) ne önerirsiniz ...
GSS%12 hesaplaması yapıldı ise KBS den münferit maaş yapamazsın zamanın var daha hemen iptal et ve ücretsiz izine çevir. 15sinden sonra münferit maaş yapabilirsin.
Aylıksız İzin ile Ücretsiz...
Personel ayın 15 de ücretsiz izinden dönüyor.2026 Ocak ayı maaşları 15 den önce hesaplandığı için personeli hesaplama içine dahil etmiyorum.Muhasebe müdürlüğü göreve başlama yazısı...
Yazı dağıtımı tüm bakanlıklara yapılmış. Her bakanlıkta bahsedilen türde personel var mıdır bilmiyorum. Muhasebatta maaş yazilimcilari Çalışma Bakanlığından bağımsız hareket etmemişlerdir diye...
Ödeme evraklarına ön mali kontrol formu ekleme zorunluluğu var sanırım. Sizlerde uygulama nasıl
Geçiş hükmü
GEÇİCİ MADDE 1- (1) 6 ncı ve 7 nci maddelerde geçen ön malî kontrol listeleri en geç...