Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yazı dağıtımı tüm bakanlıklara yapılmış. Her bakanlıkta bahsedilen türde personel var mıdır bilmiyorum. Muhasebatta maaş yazilimcilari Çalışma Bakanlığından bağımsız hareket etmemişlerdir diye...
5393/49 kapsamında belediye sözleşmeliler, 375 ek 27 sözleşmeliler ile ücreti emsali kadrolu memura göre belirlenenleri kapsıyor. Bunların ücretleri zaten örneğin avukat ise kadrolu avukatın...
5393/49 kapsamında belediye sözleşmeliler, 375 ek 27 sözleşmeliler ile ücreti emsali kadrolu memura göre belirlenenleri kapsıyor. Bunların ücretleri zaten örneğin avukat ise kadrolu avukatın...
08 Ocak 2026 Tarihli Resmi Gazete
Sayı: 33131
Cumhurbaşkanı Kararı
Karar Sayısı: 10820
1- 4/7/1956 tarihli ve 6772 sayılı Kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçilere 2026 yılında, mezkûr...
Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatı ve 65.maddede geçen diğer kurumlarda ilgili mevzuata tabi personel için 10 puanlık artış yok varsa bile istisnadan değiştirin 135 olması lazım
Hastane değerlendirme kriterlerinden olan çizelgelerden biri sizin mutemet olarak yapmanız gereken sadece bir önceki ay toplam nöbet brüt tutarı ile taban ek ödeme brüt tutarını yazıp vermek...
01.01.2026 dan geçerli olan ücretlerin farkları geçen yıl 14 günlük farklarla birlikte verildi. Bu yılda bu şekilde verilecektir muhtemelen.
Bu şekilde kıst maaş alanların kıst farkları manuel...
Milli Eğitim Bakanlığında görev yapan sağlık hizmetleri sınıfı personele bu madde gereği ek ödeme oranına 15 puan eklemeniz lazım gibi görünüyor sözleşmeliler dahil
Maalesef sağlık hizmetler sınıfını ayrıntı bilmiyorum. ama büro bankacılık kolunda çalışan sağlık hizmetler sınıfına 10 puan ilave edilmesi gerekiyor. biz 10 puan eklemesi yapacağız. sağlık hizmet...
YUSUF KARAKAŞ Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
MEMUR İŞÇİ ZAM ORANLARI HESAPLAMA PROGRAMI - MEMUR İŞÇİ ZAM ORANI
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Numara:1
Tarih:1.01.2026
SOSYAL GÜVENLİK SİRKÜLERİ
NO: 2026/1
KONU: 1 Ocak 2026 Tarihinden İtibaren Uygulanacak SGK Primine Esas Tavan ve Taban Ücret ile Asgari Ücret ve İşverene Maliyeti...
Maalesef sağlık hizmetler sınıfını ayrıntı bilmiyorum. ama büro bankacılık kolunda çalışan sağlık hizmetler sınıfına 10 puan ilave edilmesi gerekiyor. biz 10 puan eklemesi yapacağız. sağlık hizmet...