Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Süleyman hocam 8.Dönem Kamu Görevlileri Hakem Kurulunun 52.maddesine göre sözleşmeli hemşireye eklenecek ek ödeme var mı acaba,birde sözleşmeli büro personelinin için ek ödeme eklenecek mi
YUSUF KARAKAŞ Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
MEMUR İŞÇİ ZAM ORANLARI HESAPLAMA PROGRAMI - MEMUR İŞÇİ ZAM ORANI
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
kbs silahlı personeller için cetveli eklememiş. o yüzden sizler 4b sözleşmeli için elden istisnadan değiştireceksiniz. 70 puansa silahlılarda 70+21 = 91 puan olacak şekilde ayarlarsınız...
teşekkürler ilgi alakanız için ancak; 3-4-5 ismi olan personel sayımız baya fazla o yüzden ilgili birimlere doldurtacağım bunu. Bu taktiği bende kullanıyorum 3 ve fazlası olanı da tek tek...
kbsden exceli indir adı soyadının olduğu yere yanina bir tane satır aç oraya
A sutunda Adı Soyadı var ise B sutuna bunu yaz =A1&" "&B1
işin kolaylaşır :)
eskiden bende hatırlıyorum öyle bir şey olduğunu ama. hemen hemen birçok rapora baktım göremedim..
Banka değişikliği olacak banka mail istiyor. birimlere yaptıracağım artık. Harcama Birimleri...
malesef tuğrul bey exel oalrak bende ayırabiliyorum ama 2 isim 2 soyisim olanları yine tek tek kontrol etmek zorunda kalıyoruz. bu şekilde çk personel var. KBS den sıralı veri varsa diye konu...
Burasını anlamadım , maaş unsurlarından eski sözleşme ücretinin girince bu seferde tam ay maaşını eski sözleşmeden hesaplar. kıst +tam ay ödeme yapılacak , başka bir yer mi var acaba
Tamam kıst brütler düzeldi. Çok teşekkürler. Ama kıst sgk işveren mal.yaş.primi yüzde 12 olarak hesaplıyor çağrı açtım düzeltme yapmayacağız manuel yapın dediler. Mecbur yine kbs den yapıp...
25.12.2025 te ve 30.12.2025 te göreve başlayan iki personel var.
25.12.2025 te başlayan personelin sözleşme ücreti 24.655,37. Zamlı brüt ücreti 29.241,27. 21 günlük kıst brütü ne olmalı.Kbs...