Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2026 Ocak İşçi Zamlı Ücretler – Detaylı Rehber
2026 Ocak itibarıyla işçi ücretlerinde geçerli olacak zam oranları, hem toplu sözleşme hem de enflasyon farkı gibi ekonomik göstergelerle belirlenir...
Kbs maaş hesaplama açılmış. Sözleşmeli personel Sgk malüllük işveren payı kesintisi %12 ye göre yapılmış. Ama kesinti tablosunda %11 olarak görünüyor. Sizi yanıltmasın. Ancak şöyle br problem var...
Kbs maaş hesaplama açılmış. Sözleşmeli personel Sgk malüllük işveren payı kesintisi %12 ye göre yapılmış. Ama kesinti tablosunda %11 olarak görünüyor. Sizi yanıltmasın. Ancak şöyle br problem var...
maliye bakanlığı değiştirmemiş henüz ama 1. derece için 135+10 =145 puan olması gerektiğini düşünüyorum. bununla ilgili cetvel düzeltmeleri için çağrı açtım.
Şuan beklemekten başka yapacak birşey yok bunun merkezden düzeltilmesi ve duyurulması lazım birçok kişi durumun farkında değil siz ben düzeltiriz ama çoğu kişi ödeme yapıp geçer
Hangi kurum için sordunuz çünkü bu artış konusunda görünen o ki maliye tekrar güncelleme yapmak zorunda kalacak çünkü tüm GİH ve YHS bundan yararlanmaması lazım bazı istisnalar var madde ama...
şeflerin puanları şu maddedeki duruma göre kesin olarak 92 olacak. maliye çağrıma cevap vermedi ama ilgili birimden netleştirdim. 92 uygulamakta bir sakınca yoktur.
Zahid ŞEF
Ben çok anlamam ama bir tis yapmışlar 40 tane kanuna atif yapmışlar bu memur kanunları sadelesmesi lazim yok şu kanun yok bu kanun iyi oturup aksama kadar kanun araştıralım.
şeflerin puanları şu maddedeki duruma göre kesin olarak 92 olacak. maliye çağrıma cevap vermedi ama ilgili birimden netleştirdim. 92 uygulamakta bir sakınca yoktur.
Zahid ŞEF
İdari büro grevlisi ile idari destek görevlileri özelleştirme kapsamında kurumlara dağıtılan ve lağvedilen 657/4c liler. Bunlar daha sonra 4/b ye alındılar. Ek ödeme oranları %20. Toplu sözleşme...
Aslına bakarsanız GİH ve YHS sınıfındaki personelinde özel hizmet tazminatının artırılmaması lazım toplu sözleşmenin 65.maddesine göre merkezden güncelleme yapılmış fakat bu maddede 209 sayılı...
Aslına bakarsanız GİH ve YHS sınıfındaki personelinde özel hizmet tazminatının artırılmaması lazım toplu sözleşmenin 65.maddesine göre merkezden güncelleme yapılmış fakat bu maddede 209 sayılı...
Bakanlık merkez teşkilatında(laboratuvarlar hariç) görev yapanlar hemşire doktor ebe sağlık memurları dışındaki personele, denmektedir diyor
G.İ.H ve YHS memurlara sadece özel hiz. tazminat oranı...
İdari büro grevlisi ile idari destek görevlileri özelleştirme kapsamında kurumlara dağıtılan ve lağvedilen 657/4c liler. Bunlar daha sonra 4/b ye alındılar. Ek ödeme oranları %20. Toplu sözleşme...
2026 Yılı Ocak Ayına Ait Mali ve Sosyal Haklara İlişkin Genelge
2026 Ocak Mali ve Sosyal Haklar Genelgesi, kamu personeline uygulanacak memur maaş katsayıları, taban aylık ve yan ödeme...
sorunun içinde cevapta var aslnda. ilgilinin atamadaki değerlerini abz almanız gerek. kbs ye ünvan olmadığınız için idari büro görevlisi girmişsiniz. ancak özlük hakları büro personeli ise bu...