Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu şekilde diye düşünüyorum da rakamlar kafamdaki sallamasyon teoriden dolayı. gerçek çıkarsa bu rakamlar olabilir. yarınki aylı enflasyon 0,95-0,97 arası bir rakam mı çıkacak bekleyelim..
10 puan verilmesi gerekiyor programcı ve çözümleyiciye ilave olarak çağrı açarak cetvel güncellettirmeniz veya şuan için istisnadan güncellemeniz yeterli olacaktır.
kdrözbn fark yapacaksın kesenek bilgi sisteminden olması gereken kademe dereceyi girince sana devlet katkısı olarak verilen tutar için ödeme emri düzenlersin kişi tutarı için ise ilgiye muhasebe...
hastane ve il sağlık müdürlüğünde çalışan ve ek ödemeden yararlanan personeli kapsamıyor 209 sayılı kanunun 5.maddesinin ikinci fıkrası kapsamında yer alanlar hariç ibaresi bulunuyor kısaca ek...
hastane ve il sağlık müdürlüğünde çalışan ve ek ödemeden yararlanan personeli kapsamıyor 209 sayılı kanunun 5.maddesinin ikinci fıkrası kapsamında yer alanlar hariç ibaresi bulunuyor kısaca ek...
Önce ödenek isteyip o şekilde mi teklif alınır
yoksa ödenek istenmeden piyasa fiyat araştırması yapılıp uygun fiyat veren ile sözleşme imzalanıp her ay faturaya göre ödenek mi istenir
375 KHK ek 25. madde kapsamında geçici görevli V.H.K.İ.’ye, görev yaptığı ilçe hastanesinde taban ve teşvik ek ödeme ödenebilir, ancak kesin uygulama için ilgili Bakanlık veya taşra birimi...
Kapsam
MADDE 2- (1) Bu Yönetmelik, il sağlık müdürlüğü, il sağlık müdürlüğü birimleri, ulusal referans laboratuvarları ile sağlık tesislerinde görev yapan memurlar, sözleşmeli personel...
Ayrıca aynı hakem kurulu kararında teknik hizmetler sınıfının ek ödemelerini düzenleyen 52.madde ve avukatlarının ek ödemelerini düzenleyen 54.madde ve bazı unvanlarda artış yapılan 65.madde ek...
KBSden sağlık personellerin bölge tazminatlarını güncelleme yapacaktım az daha kuyuya düşüyorduk
209 sayılı kanunun 5ci maddesinin 2ci fıkrasını biliyordum ama hariç deyince jetonumuz düştü...
Eminim çünkü toplu sözleşmede maddenin orjinal haline bakarsanız 209 sayılı kanunun 5.maddesinin ikinci fıkrası kapsamında yer alanlar hariç ibaresi bulunuyor kısaca ek ödemeden yararlanan...
Kapsam
MADDE 2- (1) Bu Yönetmelik, il sağlık müdürlüğü, il sağlık müdürlüğü birimleri, ulusal referans laboratuvarları ile sağlık tesislerinde görev yapan memurlar, sözleşmeli personel...
YUSUF KARAKAŞ Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
MEMUR İŞÇİ ZAM ORANLARI HESAPLAMA PROGRAMI - MEMUR İŞÇİ ZAM ORANI
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
bende gece okudum. %11 malulük yaşlılık ve ölüm oranının 12 olduğunu gördüm ocak dönemlerinden itibaren. başka değişiklik var mı şimdi ayrıntılı bakacağım.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2025/12/20251219-1.htm
5510 sayılı kanunun 81 inci maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinin birinci cümlesin Malüllük Yaşlılık Primi İşveren %11 den %12...
Hatırlarsanız bir sene buna bezer bir durum olmuştu. Genelge yayınlanıp ek genelge düzenlenmişti. Bugün genelge yayınlanmadı tahminim ek genelge yapacaklar.
Arkadaşlar kolay gelsin,
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından, ilçe hastanemize (2.Basamak hastane) "375 KHK ek 25. madde" kapsamında geçici görevli olarak görevlendirilen personele...
Okulun Asansörünün aylık periyodik bakımını doğrudan temin kapsamında yapmak istiyorum, nereden başlıyacam nasıl yapacağım konusunda hiç bilgim yok, bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşlar, izleyeceğim...
bende maliyeye soruyorum. cevaptan haberdar ederim. yanlış yapmayalım da. sonra düzeltmesi de bizlere kalıyor. mağduriyet olduğu açık ama uygulamaya bakalım.
KBSden sağlık personellerin bölge tazminatlarını güncelleme yapacaktım az daha kuyuya düşüyorduk
209 sayılı kanunun 5ci maddesinin 2ci fıkrasını biliyordum ama hariç deyince jetonumuz düştü...
Eklendiyse bile bence hatalı çünkü maddenin başlangıç kısmında hariç olan personel sayılmış buna rağmen artış yapıldıysa bunun gerekçesini maliye bakanlığının açıklaması lazım hem hariç deyip hem...