- Bakanlık
-
Yükseköğretim Kurulu
- Çalıştığınız İl/İlçe
- kayseri
Konu Sahibi
Merhabalar. Bir öğretim görevlimizin 8. ayda terfisi yapıldı. Ödemeye esas derecesi 4-3 iken 3-1 oldu burada sorun yok ancak emeklilik...
Ceza...Kbs den düzeltmesini nasıl yapabiliriz. Eski terfiyi silip yenisini mi girmeliyiz? Bir de SGK tarafından ceza kesilir mi?
...Ceza kesilmez buna, bildirge yaparken ödeme tarihini güncel tarih olarak yazmanız yeterlidir.
Terfiyi KBS ön sayfadan düzelteceksiniz.
Merhabalar. Bir öğretim görevlimizin 8. ayda terfisi yapıldı. Ödemeye esas derecesi 4-3 iken 3-1 oldu burada sorun yok ancak emeklilik...
SGK, eksik primlerin geriye dönük yatırılması için gecikme zammı ve cezası (İdari Para Cezası - İPC) talep edebilir. Bu cezaların çıkıp...
Ek bildirgeler işlemin yapıldığı tarihten sonra 10 gün içinde...İPC olmaması gerekmez mi? gecikme cezası tamam ama İPC yi bilemedim.
Eksik prim bildiriminin, sehven yanlış derece/kademe kaydından...İPC olmaması gerekmez mi? gecikme cezası tamam ama İPC yi bilemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.