Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar
4/d işçi 2024 yılı haziran ayı maaşında vergi istisnam değişti. Başka kurumlarda 2550,32 olarak görünüyor. Anladığım...
Teşekkür ederim. Pazartesi sabah...Hocam ben yapıyorum ama hesaplatma yapmadım. pazartesi günü yapacağım sonucu buradan yazarım.
Sizde kaç çıktı ve bu işçi 2024 başlamadı değil mi?Başka kurumlarda 2550,32 olarak görünüyor.
2721,07 çıktı istisna. Eski 4/d'li işçiler. Görüş yazısına göre ben 2024'te...Sizde kaç çıktı ve bu işçi 2024 başlamadı değil mi?
hocam sizin için bir kişinin maaşını hesaplattım. 2721,07 tl istisna...Teşekkür ederim. Pazartesi sabah yazabilirseniz çok iyi olur.
Evet bu mantıklı. Gelir vergisi matrahını da yazarsa GURBET CAN, o...279,99 luk kısmı fark bordrosundan düşecek.
hocam ÇKYS çalışma mantığı...Evet bu mantıklı. Gelir vergisi matrahını da yazarsa GURBET CAN, o zaman netleşir olay
Merhaba arkadaşlar
4/d işçi 2024 yılı haziran ayı maaşında vergi istisnam değişti. Başka kurumlarda 2550,32 olarak görünüyor. Anladığım...
Merhaba;Evet bu mantıklı. Gelir vergisi matrahını da yazarsa GURBET CAN, o zaman netleşir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.