7. dönem toplu sözleşmenin atıfta bulunduğu 375'in Ek 4. maddesi ise şu şekildedir:
Ek Madde 4 - 25/6/2001 tarihli ve 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu hükümleri...
Oraya bir satır eklediğimiz zaman baya bir karışıklık oluyor hocam, uzun sürer. Bütün makrolar vs. yeniden elden geçirilmeli. Ben notumu aldım, büyük bir güncellemede inşallah ekleyeceğiz...
Merhabalar.
Kurumumuza bir personel Sincan’dan hakkında başlatılan idari soruşturmanın selameti açısından soruşturma sonuçlanıncaya kadar harcırahsız ve yolluksuz olarak geçici görevle...
Oraya bir satır eklediğimiz zaman baya bir karışıklık oluyor hocam, uzun sürer. Bütün makrolar vs. yeniden elden geçirilmeli. Ben notumu aldım, büyük bir güncellemede inşallah ekleyeceğiz...
Mehmet AKDEMİR Hocam Gelir kısmında toplu sözleşme ikramiyesi girişi için alan ekler misiniz ?
Aile veya çocuk yardımı olmayan bu kısmı kullanabilir fakat cetvelde isim hatalı olacagından yanlıs...
merhaba arkadaşlar, yakın zamanda MYS sisteminden vergi borcu kesintisi yapan var mı? mal alımı yaptığımız firmanın vergi borcu varmış, ödeme emrinden kesintiler bölümünden kesinti türü: vergi...
merhaba; bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. yurtdışı harcırahlarında gitmeden önce verilen dolar olarak hesaplanan avans sonrası kişilerin yurtdışında euro olarak ödeme yaptıkları konaklama...
Öncelikle aşağıdaki maaş hesaplama programımızı kullanarak hem maaşı hemde aynı anda yasal faizi ödeyebilirsiniz.
SGK yönünden, ödemiş olduğun maaşlara ait bildirgeleri her aya ayrı ayrı olacak...
İyi çalışmalar arkadaşlar. 38 yıl çalışması olan memur emeklilik talep ettiğinde maaş ve ikramiye hesaplamaları 35 yıldan hesaplanır gibi bir durum var mı? Aşağı yuvarlama gibi. 38 yıl çalıştıysa...
Bu duyuruya göre işlem yapan var mı? Konuya hakim Hocalarımızdan biri konuyu detaylandırabilir mi?
İlama Bağlı Ödemelerde (329 Nolu Hesap ) Tahakkuk Kaydı İle Ödemeye İlişkin Duyuru-14.05.2025...
Hocalarım SGK nın bu duyurusu içerik olarak geçerliliğini korusa da atıfta bulunulan işveren uygulama tebliğinin yürürlükten kaldırılmış olması sebebiyle sıkıntılı gibi. Sosyal sigorta işlemleri...
Hocalarım SGK nın bu duyurusu içerik olarak geçerliliğini korusa da atıfta bulunulan işveren uygulama tebliğinin yürürlükten kaldırılmış olması sebebiyle sıkıntılı gibi. Sosyal sigorta işlemleri...
terfiden kaynaklı bordrolarda ben hiç sıkıntı yaşamadım. Matrahları aktarıyordu.
manuel bordro girişi ile ilgili hesaplama yaptıysanız. ve aylık vergi matrahını girmeyi unuttuysanız belki bu...
Her ay terfiden kaynaklı geçmişe dönük fark ödememiz oluyor, her defasında bunu kontrol etmek zor olacak. Kbs nin böyle bir eksiği olmaması gerekiyor. Önceki aydan bir kaç kontrol yaptım hepsi aynı.
Meslek kodunu değiştirirken çalıştığı unvan haricinde meslek kodu girmemeniz gerekiyor. Eğer çalışmış olduğu meslek kodu FHZ de yok ise mutlaka o unvanı (Personelin tüm kişi bilgileri ile...