4/B Sözleşmeli Personeller Için 14 Gün Katsayı Fark Bordrosu

Sözleşmeli 4/B Sözleşmeli Personeller Için 14 Gün Katsayı Fark Bordrosu 2018/07

indirmek için izniniz yok
4/B sözleşmeli personeller için 14 gün katsayı fark bordrosu uyarlamaya çalıştım.
Bordro 20 kişilik hazırlandı eğer formüllerde bir sıkıntı çıkmazsa ve talep gelirse 50-100 kişilik olarak ayrı bir bordro daha hazırlayabilirim.
Formüllerde koruma yok. Herhangi bir sayfa/kitap koruması eklemedim. Malesef makro bulunmuyor. Vakit sınırlı olduğundan çok fazla detaya inemedim. Üstünkörü bir tablo oldu.
Bordro sayfasında sadece boş satırları gizle/göster diyerek yazdırma alanını da manuel belirleyin bunun dışında başka bir değişiklik yapmayın.
"Parametreler" ve "Personel" sayfasında yapacağınız değişiklikler diğer sayfalara formül sayesinde yansıyacaktır. Kurum adını ve imza alanını "Personel Bildirimi" sayfasında değiştirirseniz yine diğer sayfalara da bu değerler yansıyacaktır.
Bordro benim işimi görüyor ancak sizin için yeterli olmayabilir. Ne diyelim, benim adım hıdır elimden gelen budur. Üzerinde istediğiniz gibi değişiklik yapabilir yada tavsiyede bulunabilirsiniz.
---
50 Personele uyarlanmış şekilde eklendi.
Örneğin 30 personeliniz varsa alttaki satırları silmeyin. Kullanmayacağınız bölümün içeriğini temizleyip gizleyin. "Satır sil" derseniz formül bozulur.
---
Bordro MS Excel de düzenlendiği için OpenOffice, LibreOffice vs alternatif ofis uygulamalarında açıldığı zaman yazdırma alanları bozulabilir. Bu genel bir uyumsuzluk olup, başka elektronik tablolarda da başınıza gelebilir.
---
BES kesinti listesi eklendi.
---
Sendika kesintisi ile ilgili olarak aşağıdaki kanun maddesi gereği kesinti yapılmayacaktır:
4688 SK Madde 25
Ödenti tutarı, 15 inci derecenin birinci kademesinden aylık alan Devlet memurunun damga vergisine tâbi brüt gelirleri toplamının binde dördünden az, otuzda birinden fazla olamaz.
Bordroda sendika alanını kaldırmadım. Bordronun üzerinde değişiklik yapıp başka şekilde kullanmak isteyen olursa işine yarar. Sendika adını "yok" olarak seçip hesaplama yapınız.


1641085469738.webp
Yazar
Anonim
İndirilme
25
Görüntüleme
533
İlk yayınlama
Son güncelleme

Puanlar

0.00 yıldız 0 değerlendirme

Anonim ait diğer kaynakar

Geri
Üst Alt