Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yabancı uyruklu personel 4a
1648541990
hocam bu işlerle ilgili zamanında bır sayıstay raporu okumuştum iade ettırilmiş kamu zararı oluşmamıştır diye onu bulamadım.
Merhaba bir personelimiz kovid 19 geçirdi geçici iş göremezlik ödemesi altında 2000 küsür para yatmış bunu iade almak istiyoruz da konu ile ilgili herhangi bir yazı yasa falan örnek varsa atabilir misiniz?
Merhaba Öyp kapsamında tayin edilip. doktorasını bitirdikten sonra mecburi hizmet yükümlülüğü bulunan bir araştırma görevlisi 3-4 ay çalışıp istifa ederse senette yazan miktar + (%50 artırılmış diyor) tahsil hesaplaması nasıl yapılır? Daha önce başına gelmiş arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum...
Aynı dönem içinde bir den fazla iş yapılacaksa nasıl oluyor biz şimdi yabancı uyruklu akademisyenleri yaptık gönderdik. e bildirge çıktısı aldık
Ayın 10'undan sonra 31. madde ek ders ödemeleri yapıcaz. AYNI DÖNEMDE SİSTEM İZİN VERMİYORMUŞ.
Bir önceki versiyonda kaydetmiştim bir şeyler yeni sürüm gelince tek tek bir daha giriyorsun.
Birde iş yeri bilgilerinde şube kodunu bulamıyorum. internetten araştırdım biraz internet vergi dairesi mesajlar kısmında çıkar diyor ama yetkimiz yok.
Merhaba yabancı dil tazminatın da dil için sınır var mıdır. Hem ingilizce hem fransızca olarak iki yds sonucu var. KBS ye Yüksek puan mı girilmeli yok sa ikisini de girmem mi gerekir.
5434 Terfilerde kesenek sistemi yüzde yüz artış ister. kişinin bordrosunda da gözükmesi lazım eğer gözükmüyorsa terfi kısmından yapmamış ana ekrandan değiştirmiş olabilirsin.