Yasin Ünsal kullanıcısının son içeriği

1. Yasin Ünsal

Çözüm Bekliyor Hizmet Sunum Alanları Listeleri

yıllık vermelerinden bir sakınca yok yalnızca değişen personelleri aylık bildirdikleri takdirde sorun olacağını düşünmüyorum
  2. Yasin Ünsal

Konu Çözüldü Askerden Dönen 4B Sözleşmeli Personelin İşe Giriş Bildirgesinin Düzenlenmesi Hakkında

30 gün içinde giriş yaparsanız cezai müeyyide uygulanmayacaktır istisnadan işsizlik sigortasına tabi olmayan personel seçeneğini işaretlemeyi unutmayınız
  3. Yasin Ünsal

Konu Çözüldü Ekobs Ve Kbs Matrah Yükleme

silme işleminizden kastı anlamadım lakin brüt ve net tutar harici kısımların hepsini 0 yapıyoruz biz
  4. Yasin Ünsal

Konu Çözüldü Ekobs Ve Kbs Matrah Yükleme

eylül taban ek ödeme ve teşvik ek ödeme matrahı kbs için kasım ayı olarak yüklenmelidir.
  5. Yasin Ünsal

Konu Çözüldü Sağlık Çalışanı 4B Sözleşmeli Personel Fiili Hizmet Zammı Hesaplama Kılavuzu İhtiyacı

gün sayısında iki tane temel ayrım var birincisi ay içinde herhangi işten ayrıma başlama durumu yoksa kişinin gün sayısı 26 günü geçmeyecek şekilde fiili hizmet gün sayısı olarak tesbit edilecektir ikinci yani aksi durumda aktif çalışılan gün sayısı *30/26 formülü kullanılacaktır. örneğin 2025/9...
  6. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Toplu İş Sözleşmesi Ücret Hesaplaması

kamu çerçeve protokolu bizde olmadığı için senaryo farklılaşıyor (1400 +40 +%24)= 1785,60 ilk 6 aylk dönem (fark tutarları 1785,60-14587=328 tl üzerinden fark hesaplanacak )daha sonra bunun üzerine 2. altı aylık dönem zammı uygulanacak olsa gerek tisle bu şekilde tasarlanıyor genelde öte...
  7. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Toplu İş Sözleşmesi Ücret Hesaplaması

sağlıkta önce seyyaNEn daha sonra oran şeklinde uygulandı kurumunuz için mevcut teamüllere de bakmak lazım
  8. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Tus Yapan Doktorun Fiili Hizmet Ödemesi

evet üstad kelime hatalı olmuş ayrıca bu kimselere şua izni ya da dozimetri kullanımı açısından da maruziyet hakkında bize bilgi verecektir.
  9. Yasin Ünsal

olmaması için bence sebep yok önemli olan maruziyet
  10. Yasin Ünsal

doğruluk kavramı izafi olduğu için en sağlam yöntem 11. madde veya 20. madde kapsamından geçen sürelerin fiili çalıştığı kurum tarafından tesbit edilmesi ve size gönderilmesi gerekir
  11. Yasin Ünsal

kanunun ilgili maddelerine atfen fiili hizmete tabi çalışmalarının olup olmadığı hususunda her ay düzenli bildirim yapılması hakkında ilgili üniversiteye üst yazı yazın bildirilmezse en azından sorumluluk sizden gitsin
  12. Yasin Ünsal

üniversitede eğitim süresince eğitim öğretim hizmetleri sınıfında olmuyor mu
Geri
Üst Alt