Tuğba ÇETİN kullanıcısının son içeriği

1. Çözüm Bekliyor Fark Maaş Ve Kesenek

Merhabalar; Kurumumuzda şube müdürü iken daire başkanlığına atanan personel ayın 11 itibariyle görevine başladı ve maaşını şube müdürü olarak hesaplamıştık. dolayısıyla 4 günlük bir maaş farkı oluştu. örnek maaş fark bordrosu ve keseneklerini nasıl tutturabileceğimiz hakkında bilgi verebilir...
  2. Öneri | İstek ve Şikayetler Bilgisayar Işletmeni Iken Kariyer Uzman Yardımcısı Olan Memura Ilişkin Fark Bordrosu

kariyer uzmanın kalemleri farklı ama yani ücret ve tazminattan alıyorlar
  3. Öneri | İstek ve Şikayetler Bilgisayar Işletmeni Iken Kariyer Uzman Yardımcısı Olan Memura Ilişkin Fark Bordrosu

Merhaba arkadaşlar Bana bilgisayar işletmeni iken kariyer uzman yardımcısı olan memura ilişkin fark bordrosu örneği lazım arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz aceba teşekkürler
  4. Çözümlendi | Kilitli Bilgisayar Işletmeni Ve Kariyer Uzmanı Arasındaki Fark Ne Zaman Ödenir

Çok teşekkür ederim Halil Bey. 1707223982 genel müdürümüz ödeme yapmalıyız dedi benim kafam karıştı yapacak mıyız ödeme :) atama onayında 68 ibaresi yok
  5. Çözümlendi | Kilitli Bilgisayar Işletmeni Ve Kariyer Uzmanı Arasındaki Fark Ne Zaman Ödenir

Merhabalar arkadaşlar. Ben bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Kurumumuza muvafakat alarak kariyer uzmanı olarak atanan personel var. Yani başka bir kurumda bilgisayar işletmeni iken sınava girerek kariyer uzman yardımcısı olarak atanıyor ve 31 ocak mesai bitimi itibariyle ayrılıp şubat 1...
  6. Çözümlendi | Kilitli Eşi Emekli Olan Memura Çocuk Yardımı Verilir Mi?

Merhabalar; Eşi Emekli olan memura çocuk yardımı verilir mi?
  7. Çözümlendi | Kilitli Yurtdışı Geçici Görev Yolluğu Konaklama Bedeli

Merhabalar; kurumumuzda yurtdışına 2 kişi görevlendirme ile gitti ve 1 gün konaklama bedelleri var yalnız sadece bir tanesi faturalandırmış diğeri ise faturası yok. olmadığı için konaklama ücretini veremeyeceğiz diğerine sanırım.
  8. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel Sgk Bildiriminde Çıkış Tarihi

hitapda göreve başlama tarihlerini 15.03.2023 yaptıkları için mevzuatta da bir sonraki ay mali hakları kazanırlar dedikleri için sanırım bir sıkıntı olmaz gibi
  9. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel Sgk Bildiriminde Çıkış Tarihi

yasal olarak bu ay sözleşmeli maaşı değil kadrolu maaşı almaları gerekiyordu değil mi
  10. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel Sgk Bildiriminde Çıkış Tarihi

evet Tuğrul Hocam artık öyle yapacağız çıkışı 14/4 giriş 15/4 ama umarım sıkıntı olmaz 1678955401 bir de şöyle bişi var mart ayının keseneği olmicak
  11. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel Sgk Bildiriminde Çıkış Tarihi

biz bu ay maaşlarını sözleşmeli personel olarak yapmıştık fakat insan kaynakları sözleşmelileri kadroya geçirmiş ve işe başlama tarihlerini 15.03.2023 olarak göndermiş keseneklerini de dolayısıyla sözleşmeli personelin sisteminden göndermek durumundayız böyle birşeyle karşılaşan var mı varsa ne...
Geri
Üst Alt