Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar; Kurumumuzda şube müdürü iken daire başkanlığına atanan personel ayın 11 itibariyle görevine başladı ve maaşını şube müdürü olarak hesaplamıştık. dolayısıyla 4 günlük bir maaş farkı oluştu. örnek maaş fark bordrosu ve keseneklerini nasıl tutturabileceğimiz hakkında bilgi verebilir...
Merhaba arkadaşlar
Bana bilgisayar işletmeni iken kariyer uzman yardımcısı olan memura ilişkin fark bordrosu örneği lazım arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz aceba teşekkürler
Çok teşekkür ederim Halil Bey.
1707223982
genel müdürümüz ödeme yapmalıyız dedi benim kafam karıştı yapacak mıyız ödeme :) atama onayında 68 ibaresi yok
Merhabalar arkadaşlar. Ben bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Kurumumuza muvafakat alarak kariyer uzmanı olarak atanan personel var. Yani başka bir kurumda bilgisayar işletmeni iken sınava girerek kariyer uzman yardımcısı olarak atanıyor ve 31 ocak mesai bitimi itibariyle ayrılıp şubat 1...
Merhabalar;
kurumumuzda yurtdışına 2 kişi görevlendirme ile gitti ve 1 gün konaklama bedelleri var yalnız sadece bir tanesi faturalandırmış diğeri ise faturası yok. olmadığı için konaklama ücretini veremeyeceğiz diğerine sanırım.
hitapda göreve başlama tarihlerini 15.03.2023 yaptıkları için mevzuatta da bir sonraki ay mali hakları kazanırlar dedikleri için sanırım bir sıkıntı olmaz gibi
biz bu ay maaşlarını sözleşmeli personel olarak yapmıştık fakat insan kaynakları sözleşmelileri kadroya geçirmiş ve işe başlama tarihlerini 15.03.2023 olarak göndermiş keseneklerini de dolayısıyla sözleşmeli personelin sisteminden göndermek durumundayız böyle birşeyle karşılaşan var mı varsa ne...