ode1299 kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen LGS Sınav Ücreti İşlemleri

Merhaba, okulumuzda LGS'de görev alan bir ücretli öğretmenimiz var. Sınav ücretinin nasıl ödeneceği ile ilgili hiç kimseden cevap alamıyorum. Bilgisi olan var mı?
  2. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Aralık-Ocak Soruları

Programda katsayı göstergelerini açıkca gösterebilmek için öyle yaptım. DYK Gündüz ve DYK gece formatlı bir program bulamadım hiç bir yerde. Dediğin gibi birleştirip toplamı göstereyim en iyisi.
  3. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Aralık-Ocak Soruları

Çok teşekkür ederim, bende 191,88den aşağı kimse yok, o yüzden oradan da bir şey çıkaramazdım.
  4. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Aralık-Ocak Soruları

Bende de durum aynı. Sadece bunu bilerek değil elimdeki program öyle yaptığı için yapmışım. Ücretlerini 2019 zamlarıyla alıp AGİnin 2018 tutarıyla aynı kalmasını anlayamamıştım. Ama sanırım başka bir çözümü yok bu şekilde bırakacağım. Geçen ay emanet kaleminde bırakılan tutar için ne yapmak...
  5. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Aralık-Ocak Soruları

Buna göre şöyle bir hesap yaptım. Toplam dönem 31 gün olduğu için 16 yerine 17 gün yazdım ama doğru mu? (152,21/31)*17 = 83,47 Aralık AGİ (191,88/31)*14 = 86,66 Ocak AGİ 83,47+86,66 = 170,13 Toplam AGİ ediyor. Aralıkta A öğretmene programda 106,5 B öğretmene de 89,46 AGİ çıkmış. 170,13ten...
  6. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Aralık-Ocak Soruları

Değerli arkadaşlar merhaba, bu konuda daha önce de benzer sorular sormuş olabilirim, affınıza sığınıyorum. Forumdaki tüm konu ve cevapları incelememe rağmen 2 parça halinde yapılan ücretli öğretmen 15-31 Aralık 2018 ve 01-14 Ocak Maaşı problemine net bir çözüm bulamadım. Forumda paylaşılan...
  7. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Aralık Ayı Maaş Avansı

geçen yıl bu şekilde yapmaya çalıştığımızda mal müdürlüğü bir önceki yıldan kalan 15 günlük tutar olduğu için bu yolu kapatmıştı.
  8. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Aralık Ayı Maaş Avansı

benim geçen yıl yaptığım tam olarak buydu sanırım. geçen yıl cari yıla ait borçlar denen kısma bu yıl avans deniyor. maliye bakanlığı bu sistemi kullanan herkesi düşünerek şöyle detaylı bir kılavuz yapsa biz de anlayabilirdik bu ay için ne yapacağımızı.
  9. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Aralık Ayı Maaş Avansı

Tekrar merhaba, geçen yıl KBSde yaptığım işlemlere ait fotoğrafları ekliyorum. İlçe milli eğitim müdürlüğünden bu şekilde tarif etmişlerdi, çok da anlamadan yapmıştım. Aralık ayında yapılan işlemde "cari yıla (n) ait borçlar" diye bir satır var. Bu nedir? MYSde de aynı mantıkla mı yapacağız...
  10. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Aralık Ayı Maaş Avansı

Bu açıklamayı MYSde görmüştüm, hatta bu soru da oradan aklıma gelmişti.
  11. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Aralık Ayı Maaş Avansı

Merhaba, okulumuz ücretli öğretmenleri 15-14 dönemine göre çalışmakta. 15 Aralık - 14 Ocak Dönemi maaş işlemleri nasıl yapılacak? Daha önce KBSde emanet hesabı vs. kullanıldığı duydum. Bu döneme ilişkin işlemleri adım adım anlatabilecek olan var mı? teşekkür ederim.
  12. Editörün Seçimi KBS - Ek Ders Excell Şablon Oluşturarak KBS'ye Yükleme - Video Anlatım

Şu an itibariyle yükleyebildim. Bir öğretmenimiz doğum iznindeydi. Onun satırına kimlik no hariç bir şey girmeden yüklemeye çalışıyordum olmuyordu. O satırı tamamen silip deneyince oldu. Bu durum gözümden kaçmış. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  13. Editörün Seçimi KBS - Ek Ders Excell Şablon Oluşturarak KBS'ye Yükleme - Video Anlatım

Evet az once denedim hatta. Farkli tarayicilarla denedim. Farkli excel sürümleri ile de denedim. Baska ne kaldi bilemiyorum.
  14. Editörün Seçimi KBS - Ek Ders Excell Şablon Oluşturarak KBS'ye Yükleme - Video Anlatım

Merhaba, ben 2016dan beri şablon yuklemeyi hem bu program hem de kendi olusturdugum excel dosyalari ile kullaniyordum ancak son 3 aydir upload sirasinda hata aliyorum. Ne denediysem sablonu yuklemeyi bir turlu basaramadim. Bu sorunun çözümünü bilen var mı?
Geri
Üst Alt