MEHMETÜNAL kullanıcısının son içeriği

1. MEHMETÜNAL

Öneri | İstek ve Şikayetler 4/D Sürekli İşçi Geriye Dönük Yemek Yardım Hesaplama Programı

Merhaba 4/D Sürekli İşçi (696 khk) 2024 yılı için geriye dönük yemek yardım ödemesi yapmam gerekiyor. Program mevcutmudur? Teşekkürler
  2. MEHMETÜNAL

Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli İşçi için Fazladan Yapılan Yol Ödemesi

Merhabalar; 4/D Sürekli İşçiye (696) yapılan fazladan yol ücret ödemesini brüt üzerinden mi yoksa net üzerinden mi faiziyle geri alacağım? Yapılan ödemede sgk işveren payı da personelden talep edilecek mi? Bununla ilgili bir bordro mevcut mudur? Teşekkürler
  3. MEHMETÜNAL

Çözümlendi | Kilitli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında çalışan 4/B Sözleşmelilere Ek Ders Ödenecekmi?

Doğrudur hocam bizim bakanlıkta çalışan 4/b sözleşmeli öğretmenlerde ek ders ücreti ödenecek, teşekkürler
  4. MEHMETÜNAL

Çözümlendi | Kilitli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında çalışan 4/B Sözleşmelilere Ek Ders Ödenecekmi?

Aile, çalışma ve sosyal hizmetler bakanliğinda çalisan 4/b sozlesmeli oğretmenlere ek ders verilmiyor hocam.
  5. MEHMETÜNAL

Merhabalar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak; 4/B sozlesmeli memur öğretmen ekte yer alan yaziya istinaden ek ders odemesi alabilecek mi?
  6. MEHMETÜNAL

Çözümlendi | Kilitli DMO dan Akaryakit Alimi

Daha Yapmadık Hocam. 1601556041 Konuyu kapatabilirsiniz. DMO alım yapılacağında yardımcı olacaklarını söylediler. Teşekkürler
  7. MEHMETÜNAL

Çözümlendi | Kilitli DMO dan Akaryakit Alimi

Merhabalar DMO'dan Akaryakit Alimi nasil yapilmaktadir?
  8. MEHMETÜNAL

Çözümlendi | Kilitli 657 Devlet Memuru Yıllık İzin Kullanımı Bayram Tatiline Denk Gelmesi

Merhabalar 657 Devlet Memurlarının kullanacağı Yıllık İzinde Dini Bayramlara ve Resmi tatile denk gelmesi durumunda yıllık izinden düşebiliyor muyuz? Bu durumla ilgili bir görüş yazısı var mı? Teşekkürler.
  9. MEHMETÜNAL

Çözümlendi | Kilitli 4734 Doğrudan Temin Alımı

Evet hocam TV'YE bağlanan iki konsolu olup oyun oynanıyor.
  10. MEHMETÜNAL

Teşekkürler Hüseyin Bey
  11. MEHMETÜNAL

Merhabalar kuruluşumuza doğrudan temin usulü ile Su Deposu, Playstation, Çardak (kamelya) alımı yapılması planlanmaktadır. Analitik Bütçeye baktım ancak çelişki yaşadım. Daha önce alım yapan varsa Bütçe Tertibi kaç olmalıdır? Teşekkürler
  12. MEHMETÜNAL

Çözümlendi | Kilitli Kuruluşa sineklik yaptırılması

Teşekkürler Hüseyin bey
Geri
Üst Alt