Gökhan KOYUNCU kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu -2- (15.03.2021)

Orada veriyorsa dediğiniz gibidir. Ama sen dün txt dosyasını indirip yüklediğimde hata alıyordum. Bugün tekrar indirdim yükledim sorun kalmadı.
  2. Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu -2- (15.03.2021)

K100 hatası txt dosyasında sıkıntı olduğu için veriyor txt dosyasını yeniden alın tekrar deneyin düzelecektir. 1615960917 K100 hatası txt dosyasında sıkıntı olduğu için veriyor txt dosyasını yeniden alın tekrar deneyin düzelecektir.
  3. Çözümlendi | Kilitli Günlük ücret

Aile çalışma bakanlığının uygulamalarını bilmiyorum Bizim sağlık bakanlığı yazı yazmıştı tisten önce ilk sözleşme yaptığı tarihten ödenecek diye ödemiştik. Sizinde eğer işçiyle yapılan bir sözleşme varsa ve günlük diye belirtiyorsa o tarihten itibaren ödenir.
  4. Çözümlendi | Kilitli Günlük ücret

Herhangi bir sorun olmaz. SGK gününü 30 olarak yapacaksın
  5. Çözümlendi | Kilitli 4/B Ödeme Emrinde Faiz Hangi Kalemden Gösterilir?

4/B Sözleşmeli personele geriye dönük faiziyle birlikte maaş ödemesi yapacağım. Ödeme emrinde faiz hangi koddan göstirilir.
  6. Çözümlendi | Kilitli 4/B Prim gönderme

Defterdarlığın 14 Şubat'a kadar ödeme süresi var.
  7. Mutemet Arşivi 696 khk ve Sürekli İşçiLerin Günlük Yevmiyeleri

Bu sendikanın görüşü buna göre işlem yapamayız. Bakanlık yazısına dikkate alarak işlem yapmalıyız.
  8. Çözümlendi | Kilitli 4b Sözleşmeli Personel Kadroya Geçiş

İleriye dönük çıkış veremezsiniz. Dediğimiz gibi yapıp cezayı yemessiniz.
  9. Çözümlendi | Kilitli 4b Sözleşmeli Personel Kadroya Geçiş

Niye 14.12.2020 tarihli veriyorsunuz ki çıkışı 14.01.2021 verin bu ay maaşını kadrolu olarak yapın sıkıntı yaşamazsınız. Diğer türlü cezaya kalırsınız.
  10. Çözümlendi | Kilitli 4b Sözleşmeli Personelin sgk giriş çıkış işlemleri yapılıyor mu artık

sıkıntı olmaz pazartesi günü 01.01.2021 şeklinde çıkış verebilirsiniz.
  11. Çözümlendi | Kilitli 4b Sözleşmeli Personelin sgk giriş çıkış işlemleri yapılıyor mu artık

Eskiden olduğu gibi yıl sonunda giriş-çıkış yok. Normal emeklilik işlemleri uygulanacak.
Geri
Üst Alt