Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mehmet AKDEMİR kullanıcı adlı kişi 4B Sözleşmeli Kişi Borcu Hesaplama Programı - Vergi istisnalı 2022 Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:
Ödeme kalemlerine ait isimlerde...
Milli Savunma Bakanlığı genel bütçe kapsamında. Neden matrah ilavesi olmasın ki? Atladığım bir husus mü var acaba? Siz mi özel bütçe kapsamında misiniz?
İi
(6) 31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun geçici 4 üncü
maddesi gereğince emekli kesenek ve kurum karşılıkları, 8/6/1949 tarihli ve 5434 sayılı...
SÖZLEŞMELİ PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA İLİŞKİN ESASLAR
Madde 3- (Ek:22/11/2010-2010/1169) Sözleşmeli personelin ücreti; pozisyon unvanı, bu unvana ilişkin eğitim düzeyi, kamu kurum ve kuruluşlarında...
Ek mahiyette sadece bir dönem seçiyorsunuz. Hesaplama tarihi pasif geliyor tarih girişi yapamıyorsunuz. Tamam dedikten sonra manuel giriş yaparak istenilen kişi bilgilerini yazıyor ve kesenegi...
bunu da görmüştüm. bizim kurumdan da aynı şekilde merkez ve bölge müdürlüklerine yazı düşüldü.
forumda konu açıldı hemen birçok kurum burda öğrendikten sonra görüş yazdı kurtardı kendini :D
Görevin fiilen yapılması
MADDE 6 - (1) Zam ve tazminatların ödenebilmesi için, I, II ve III sayılı cetvellerde gösterilen personelin, kadro unvanı ile kariyer ve yürüttüğü görevin gerektirdiği...
Yazıyı buldum ancak ilgi tutulan İstanbul Teknik Üniversitesinin yazısını bulamadım. Görüş yazısında da tarihe bakılırsa görüş talep yazısında da zam ve tazminat kararnamesinde yapılan değişikliğe...
Linkte ayniyat saymanının özel hizmet tazminatı ile ilgili görüş paylaşılmış. Görüş yazısı resmi yazı olarak yok sadece aşağıdaki gibi paylaşılmış ve yazıda "
Kararının 55 inci maddesinde sayılan...
(7) 5510 sayılı Kanunun yürürlüğe girdiği tarihten sonra bu Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (c) bendi kapsamında ilk defa sigortalı sayılanlardan;
a) 5434 sayılı Kanunun 40 ıncı...
(6) 31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun geçici 4 üncü maddesi gereğince emekli kesenek ve kurum karşılıkları, 8/6/1949 tarihli ve 5434 sayılı...
Hata Tespit Tutanağı Hazırlayın: Öncelikle, fazla kesinti yapıldığını tespit ettiğinizde bu durumu açıklayan bir hata tespit tutanağı hazırlayın. Tutanağın içeriğinde, kesintinin sebebi, hatanın...