Konu Sahibi
Herkes Selam Üstat bir Arkadaşımın ek göstergesi resimdeki gibi Dogrumu.SHS Hemşire yüksek okul mezunu .Ek gösterge tablosunda Shs 900 yok...
Gönderdiğiniz maaşa esas derece kademeye bakılırsa bu personel ilköğretim mezunu gibi duruyor.
Derece kademesi 4/6 sı, ilköğretim mezunları 5...
Üstat burada bahsetmiştim okumuşsunuzdur belki ben saglik sorunları nedeni ile 3 yıldan fazla memuriyete ara verdim dönüşüm baska bir kuruma...
İlk işiniz bu personelin gerçek derece kademesini bulmak olacak, önce bunu araştırın, hata KBS girişten mi, yoksa derece kademe veren...
Derece Kademesinin doğrusunu bulmak gelen en son terfisine bakmak olacak sanırım. Arkadaş gelsin bulsun gelen terfisini ona göre sizden...
Üstat en son gelen...Aynen söylediğiniz gibi, bu personel lisansiyer olmadığı için ek göstergesi 4/1 derece kademeden itibaren başlar.
Terfisi 18/08/2022 tarihinde 3/1 olduğu için, Eylül...Üstat en son gelen Terfi hareketi ekledim buna göre ne gibi bir yol izlemeliyiz
Terfisi 18/08/2022 tarihinde 3/1 olduğu için, Eylül ayından itibaren hak etmiş durumda.
KBS'de terfi işlemi yapacaksınız, ay kısmına 9...
teşekkür ediyorum dediğiniz işlemleri yaparsak Anladığım normale dönecek. Peki bu personelin geçmişe dönük özelikle ek göstergesi 900...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.