Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tabip Dışı Personel uygulamasını anladık ancak tabiplerin yıllık izin kullandığı süreler için sağlık tesisi ortalamasından verilmesi uygulaması kontrol açısından bizleri ve zihinlerimizi biraz...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar sağlık personelini anladım ama tabiplerin işlemlerinin nasıl yürütüleceğini anlamadım. şimdi tabiplerin eksik günlerini girecez mi girmeyecez mi?
Uzman Hocam eline sağlık açıklayıcı ve kafaları karıştıran sorulara güzel cevaplar olmuş. Benim görüşüm ki görüşe de gerek yok herşey ortada bu uygulama genel olarak bir kez daha göstermiştir ki...
Yani şimdi 2 gün yıllık izin kullanmış hekime 2 gün ortalamadan puan vereceğiz tamam da bu 2 gün sağlık tesisi puan ortalamasını etkileyecek mi? yazıda yukarıda belirtildiği şekilde işlem...
"ş) Mesai içi aktif çalışılan gün katsayısı: O dönem içindeki toplam gün sayısından çalışılmayan günlerin çıkarılması sonucu bulunan çalışılan gün sayısının, o dönem...
Evet Konu Hakkında Bir Düşüncem var;
1 Diş Hekimi Ocak 2016 5 Gün, Şubat 2016 5 Gün, Mart 2016 5 Gün İzin aldı. Bu Hekim Mart Ayı içerisinde 10 Gün Olarak Sayılmasını istiyor. Yani Hastane Hizmet...
Bu durum hekimin keyfine kalmış bir durum değil aldığı ilk 5 günü hangi ayda almış ise o ay kesmeliyiz. sonrasında toplamda 10 gün oluncaya kadar aylık olarak işlem yapılmalı.