Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mutemet Arşiviyandal veya uzmanlık eğitimine giden doktorlar
arkadaşlar uzmanlık veya yandala giden doktorlarım var. bu kişilere sabit ödüyorum fakat döner sermayesinde mahsuplaşmasını yapamıyorum. mahsup ettikleri brüt sabitlerin tutarlarını kurumuma...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Karşı kurumun size üst yazı ile aylık matrah bilgilerini düzenli olarak bildirmeleri gerekir. Karşı kuruma yazı yazın ve matrahları isteyin. EBYS diye bir kolaylık gelmiş. Artık çok hızlı şekilde...
matrahların haricinde performans ek ödemede mahsup ettiği sabit ek ödeme brüt hakedişini kurumuma göndermesini isteyeceğim. doğru bir uygulama mı yapıyorum, doğru ise yasal olarak dayanağı nedir...
28.02.2013 tarihinde yayınlanan 2013/2 Sayılı Genelgenin 14. Maddesine ‘Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasının (ğ) bendinde “Kendi isteği ile Bakanlık dışındaki kurumlara geçici...
Şunu teyit etmek istiyorum. Üniversite Hastaneleri ( ................ Üniversitesi Tıp Fakültesi gibi) bakanlık kurumu mudur, bakanlık dışı kurum mudur?
Üniversite hastaneleri ( Tıp fakülteleri) bakanlık dışı kurumdur,
Üniversite olup, Eğitim ve Araştırma Hastaneleri bakanlık kurumudur, diğer adı afiliye hastane (Örn: Muğla Sıtkı Koçman Ün...
Eğitim Araştırma Hastaneleri ile birlikte çalışan değil de "Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi", "Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi" gibi kurumlardan bahsediyordum aslında.