Merve32.
Misafir
Konu Sahibi
Arkadaşlar vekalet maaşı alan 1 personel var zam olayını nasıl hesaplayacağım yardımcı olabilirmisiniz tıkandım yine
sistemimizde hesaplamaya ait program vardı.
VEKALET...
Vekalet Sistemde zamlı...Arkadaşlar vekalet maaşı alan 1 personel var zam olayını nasıl hesaplayacağım yardımcı olabilirmisiniz tıkandım yine
katsayıları güncellediğinizde ve ön ekrandan. ilgili yerleri doldurduğunuzda sıkıntı çıkmayacaktır...Burdan hesaplayamadım gördüm bunu
Zamlı hesapladı cok şükür ya bidaki ay 30 günlük zamlı...Vekalet Sistemde zamlı 14 günlük olması lazım. Maaştan sonra açılmıştır.
evet 2 tane bordroda yer var.Zamlı hesapladı cok şükür ya bidaki ay 30 günlük zamlı hesaplayacak değil mi ?
evet 2 tane bordroda yer var.
alt taraftaki kısım kısıtlı dönemlerde kullanılıyor. ( katsayı farkı ayrı olan için) o yüzden oraya alt kısma 0...
evet ben bordroda yeni katsayıya göre ayarlamıştım. ilgilinin eksik günü yoksa siz...Bn hiç bişey yapmadım zamlı hesaplamış zaten değil mi
evet ben bordroda yeni katsayıya göre ayarlamıştım. ilgilinin eksik günü yoksa siz bordrodaki 28 yazan kısmı 14 alttaki 2 yazan kısmı ise 16...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.