Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözümlendi | Kilitliuzman hekim olarak ünvanı değişen Araştırma Gör. maaş ve ek ödeme farkı
14- Kararın 15 inci maddesi ile getirilen hükme göre zam ve tazminatlar; vekalet ve ikinci görev halleri, teknik personele büyük proje ve açık çalışma mahallerinde çalışmanın karşılığı...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Bizde de aynı durum var.Kişinin atama karar tarihi 06.11.2020.ancak eski kurumundan ayrılış tarihi 12.11.2020.ve kişi Kasım MAAŞINI ALIP DA GELMİŞ.Benden Uzman Doktor farkını istiyor.Ben bu yazıya...
6 Kasımda atanmış ama 16 kasıma kadar uzman hekim olarak görev yapmamış ki. Görev yapmadığı sürenin farkını niye yapasınız. 6 Kasım da atanınca aynı gün başlasaydı yapardınız.
Üst derece ile alt derecelere yapılan atamalarda ve görev değişikliğinde memur, atandığı göreve başladığı tarihi izleyen aybaşından itibaren atandığı derecenin aylığına hak...
Herkese çok teşekkürler.
Hekime dilekçe yaz, bordrolarını da ekle, farkı bu ay yaparım dedim bide.
Olur yazısını alta ekledim yinede, yorumlamayı yanlış yapmışık, az kalsın fark yapacaktık.