- Bakanlık
-
Sağlık Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- kahramanmaraş
Konu Sahibi
İyi akşamlar ,Kurumumuzda (Sağ.Bakanlığına bağlı Devlet Hastanesi) Lise muzunu Sağlık Memuru...
İyi akşamlar ,Kurumumuzda (Sağ.Bakanlığına bağlı Devlet Hastanesi) Lise muzunu Sağlık Memuru (Röntgen) bir çalışanımız 2 yıllık "Çocuk Gelişimi"...
...sağlık bakanlığı çalışanı değilim ama şu ek tabloyu inceleyiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 16743
Teşekkürler Süleyman bey, evet bu yazıdan haberim var, ama "Üstöğrenim tablosunda" bahsettiğim üst bölüm yer almıyor, göremedim, daha öncede...
Süleyman bey bu tablunun...bahsettiğiniz bölüm çocuk gelişimi önlisans yazmışsınız tabloda yer alıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 16745
Süleyman bey bu tablunun aynısı bende de var ama farklıymış demekki bende yok , bana atmanız mümkün mü ? oopeltek@hotmail.com...
...bende internetten bularak indirdim. sorunuza verilen ilk cevabın ekinde tablolar yer almaktadır. tıklayarak indirebilirsiniz.
İyi akşamlar ,Kurumumuzda (Sağ.Bakanlığına bağlı Devlet Hastanesi) Lise muzunu Sağlık Memuru (Röntgen) bir çalışanımız 2 yıllık "Çocuk Gelişimi"...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.