İyi gürler arkadaşlar benim sizden öğrenmek istediğim derece ve kademe değişikliği olunca hangi kıstasların değişmesi gerekiyor bir türlü anlamıyorum...
Bu yazdığınız kademe ilerlemesi, bu durumda değiştireceğiniz herhangi birşey yok.Eski derece 1/3 yeni derece 1/4
Bu yazdığınız kademe ilerlemesi, bu durumda değiştireceğiniz herhangi birşey yok.
Unsurlar derece yükselmesinde değişir. Örneğin 2/3 ünden 1/1...
Yazmış işte Üye Silindi, hocamBu yazdığınız kademe ilerlemesi, bu durumda değiştireceğiniz herhangi birşey yok.
Birde işgücü zammı işgücü teminatı falan noluyor onlarındamı değişmesi lazım yanı kademe derece değiştiğinde neler değişir benim genel sıkıntım o...
İş güçlüğü zammı puanları unvana ve öğrenim durumuna göre değişiyor.
Yan ödeme kararnamesini incelerken bir yandan kbs den karşılaştırma yapın...
Birgün gelecek bu yazınıza güleceksiniz..Elbette öğreneceksiniz..Ama tek dez avantajınız, sıfırdan...çözemiyorum kendim yapmak istiyorum artık
Hocam öyle yaparım ama birinin kademesi değişti diyelim ben tazminatını değiştiricem ek göstergesine değiştiricem başka hangi kalemleri değiştiricem...
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.