- Çalıştığınız İl/İlçe
- Erzurum
Konu Sahibi
Arkadaslar kadroya gecen taseronlarin 5 yevmiye ikramiyeleri ve 52 günlük tediyeleri bu ay ki maaslardami ödenmeli
5 günlük yevmiyeleri ben maaşa yansıttım bu ay için ödeme yapacağım çalıştığı süreler baz alınarak hesaplama yaptım. bordroya ekledim. 52...
zeynep hanım hesaplamayı tam net hatılamıyourm. Ancak gündelik çarpı 5 yaptım...5 yevmiyenin yarisinimi hesapladiniz yani 2.5 yevmiyemi
zeynep hanım hesaplamayı tam net hatılamıyourm. Ancak gündelik çarpı 5 yaptım çıkan rakamı doğrusal orantı çalıştığı günler olarak ödeme yaptım...
bende bildiğimden...Bende henüz yapmadım o yuzden nasıl yaptiniz diye sordum. Aslinda mantiken doğru ama yapmadigim icin bisey diyemiyorum
bende bildiğimden değil cesaretimden kendimce mantığıma göre ödenecek şekli belirliyorum ve buradaki kişilerden de fikir alırsam ona göre...
zeynep hanım hesaplamayı tam net hatılamıyourm. Ancak gündelik çarpı 5 yaptım çıkan rakamı doğrusal orantı çalıştığı günler olarak ödeme yaptım...
6772 sayılı kanunda biraz birşeyler okufum. Çalıştığı gün ile...hesaplamada neden sadece 44 günü hesapladiniz hazirani neden dahil etmediniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.