- Bakanlık
-
Millî Eğitim Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Sinop/Erfelek
Konu Sahibi
Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıran bir memurun .Kbs den bunu nasıl gelir vergisi indirimi olarak düşebilirim? İşlem basamaklarını sırası ile...
Sağlık Sigortasının toplam tutarı, 18.931,61 yedi taksit şeklinde ve taksit tutarı 2366.46 hesaplamalarımı yapınca 405,67 tl vergi indirimi...
sadece üst kutucuğa aylık ödenen taksit neyse ödeme evrakında yazan kadar tutarı yazmanız yeterli. taksit tutarına ait ödeme evrakını alın...
Dediğiniz gibi uyguladım peki olup olmadığını nasıl anlarım? maaşları yaptım ama bir değişiklik göremedim . Bu ay olmadıysa sanırım düzeltme...
kişinin unvanı nedir acaba yüksek maaş alan gelir vergisi yüksek kesilen unvanlarda kesilen vergi azalıyor. eğerki düşük unvanda bir memur...
öğretmen maaşlarını hiç bilmiyorum bordroda kesilen vergi varsa geçen aydan illaki o rakam azalmıştır.Öğretmen
öğretmen maaşlarını hiç bilmiyorum bordroda kesilen vergi varsa geçen aydan illaki o rakam azalmıştır.
Vergi kesilmiyorsa zaten değişen bir...
öğretmen maaşlarını hiç bilmiyorum bordroda kesilen vergi varsa geçen aydan illaki o rakam azalmıştır.
Vergi kesilmiyorsa zaten değişen bir...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.