Mustafa Iki Vardar Mutemet Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 181 Puan 16 Yaş 56 Konum izmir Konu Sahibi 9 Ekim 2015 #1 arkadaşlarım, stajyer öğrencilerle alakalı bir çalışmanız var mı nasıl hesaplanır. nasıl hangi kalemlerde ödenir. genel bütçe den nasıl ödenir döner sermaye den nasıl ödenir. excel... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
arkadaşlarım, stajyer öğrencilerle alakalı bir çalışmanız var mı nasıl hesaplanır. nasıl hangi kalemlerde ödenir. genel bütçe den nasıl ödenir döner sermaye den nasıl ödenir. excel... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
AdemKnCr Misafir 9 Ekim 2015 #2 dosya ekte.ödeme emirnin ekine ayrıca stajyer öğrecninn sözleşmesini ekleyin. Oyla 0 Downvote
Mustafa Iki Vardar Mutemet Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 181 Puan 16 Yaş 56 Konum izmir Konu Sahibi 9 Ekim 2015 #3 3. dosyayı açamadım. genel bütçe kodları var mı? hys den birşeyler buldum ama emin olmak istiyorum Oyla 0 Downvote
Üye Misafir 9 Ekim 2015 #4 [font='Exo 2', sans-serif]Stajyer öğrenci maaşı hesaplama programı 6 Adet İNDİR[/font] Oyla 0 Downvote
Üye Misafir 9 Ekim 2015 #5 snak06' Alıntı: dosya ekte.ödeme emirnin ekine ayrıca stajyer öğrecninn sözleşmesini ekleyin. Genişletmek için tıkla ... sizin dosyayıda şimdi linke ekledim Oyla 0 Downvote
snak06' Alıntı: dosya ekte.ödeme emirnin ekine ayrıca stajyer öğrecninn sözleşmesini ekleyin. Genişletmek için tıkla ... sizin dosyayıda şimdi linke ekledim
Şahin Ertekin Mutemet Kayıtlı Üye Katılım 25 Mart 2015 Mesajlar 215 Puan 118 Konum SAĞLIK BAKANLIĞI Çalıştığınız İl/İlçe Manisa 9 Ekim 2015 #6 [attachment=413]bordro ve banka listesi Oyla 0 Downvote
AdemKnCr Misafir 9 Ekim 2015 #7 hocam genel bütçe hangi dosyada bozukluk var bilemedim 3 ünü de ekledim şimdi. Oyla 0 Downvote
Üye Misafir 9 Ekim 2015 #8 [font='Exo 2', sans-serif][size=x-small]Stajyer öğrenci maaşı hesaplama programı 6 Adet İNDİR[/font][/size]... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir. Oyla 0 Downvote
[font='Exo 2', sans-serif][size=x-small]Stajyer öğrenci maaşı hesaplama programı 6 Adet İNDİR[/font][/size]... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.