- Çalıştığınız İl/İlçe
- Lapseki
Konu Sahibi
Tahakkuk mu? Ödeme mı? İlçe yapıyorMaaşları
Hocam puantajlar okullardan geliyor. Nakiti biz kesiyoruz. Olması gereken nedir? Meslek lisesi de...Tahakkuk mu? Ödemdi mı? İlçe yapıyor
Hocam puantajlar okullardan geliyor. Nakiti biz kesiyoruz. Olması gereken nedir? Meslek lisesi de bütçeli okul onlar mı yapar nakitini yoksa biz mi...
Turizm meslek liselerinde stajyer olayı kalktı diğer meslek liseleri ödenek istenmesi halinde kendileri ödeyebilir. Zamanında bizde de vardı...
Merhaba;
İlçemiz Meslek Lisesinde okuyan öğrenciler, ilk ve ortaokularda staj yapmakta. Bu öğrencilerin sgksını okudukları meslek lisesi yapıyor...
Hocam okul ile kurum arasında yapılan sözleşmelerde aksi bir durum belirtilmemişse 3308 sayılı Mesleki eğitim kanununun 25 inci maddesine göre...
Anladım hocam bu bütçeli bir meslek lisesi. Bütün kodlar açık. Ğcretli öğretmenleri kendileri ödüyor zaten bunu da ödeyebilirler o zaman kanunen bir...
Hocam illa ilçe öder diyenler var. Yok mudur bunun...Hayır yok. Bütçesi açık ise ödemede sorumlu gerçekleştirme görevlisi var herşeyi var.
Söylediğim gibi buna ait bir yükümlülük yok. Bu tamamen idarenin bir...Hocam illa ilçe öder diyenler var. Yok mudur bunun resmi bir dayanağı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.