Üye Misafir Konu Sahibi 20 Temmuz 2015 #1 [font=arial, helvetica, sans-serif]TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMUNA BAĞLI SAĞLIK TESİSLERİNDE SÖZLEŞMELİ STATÜDE İSTİHDAM EDİLMİŞ YÖNETİCİLERİN 2015 TEMMUZ AYI... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
[font=arial, helvetica, sans-serif]TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMUNA BAĞLI SAĞLIK TESİSLERİNDE SÖZLEŞMELİ STATÜDE İSTİHDAM EDİLMİŞ YÖNETİCİLERİN 2015 TEMMUZ AYI... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
bbmutemet Misafir Konu Sahibi 20 Temmuz 2015 #2 Allah razı olsun çok güzel bir çalışma nasıl hesaplandığınıda öğrenmiş oldum Oyla 0 Downvote
Sevim Peydaş Misafir Konu Sahibi 20 Temmuz 2015 #3 emeğinize sağlık güzel çalışma ayrıca excel programınız mevcutmudur. Oyla 0 Downvote
Muhammet Ertem Mutemet Kayıtlı Üye Katılım 7 Ekim 2014 Mesajlar 326 Çözümler 2 Puan 238 20 Temmuz 2015 #4 maalesef excel programı hazırlamadım ama yukarıda ki örnek hesaplamalara göre basitçe hazırlanabilir... Oyla 0 Downvote
maalesef excel programı hazırlamadım ama yukarıda ki örnek hesaplamalara göre basitçe hazırlanabilir...
Üye Misafir Konu Sahibi 20 Temmuz 2015 #5 [font='Exo 2', sans-serif] [/font][font='Exo 2', sans-serif]KHB Sözleşmeli... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir. Oyla 0 Downvote
[font='Exo 2', sans-serif] [/font][font='Exo 2', sans-serif]KHB Sözleşmeli... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.