Benim kurumum da Kadrosu Hizmetli olup '' Valilik Oluru ''ile şoförlük yapan var. Ambulans şoförlüğü ve resmi araç şoförlüğünü yerine getiriyor. Ben bu personele yolluk verebilirmiyim?
leonalori' Alıntı:6245 sayılı harcırah kanunu madde 39: " Resmi bir görevle memuriyet mahalli içinde bir yere gönderilenlere gündelik verilmez. Geçici bir görevle memuriyet mahalli...
Mutemett' Alıntı:Benim kurumum da Kadrosu Hizmetli olup '' Valilik Oluru ''ile şoförlük yapan var. Ambulans şoförlüğü ve resmi araç şoförlüğünü yerine getiriyor. Ben bu personele yolluk...
Mustafa Iki Vardar' Alıntı:Mutemett' Alıntı:Benim kurumum da Kadrosu Hizmetli olup '' Valilik Oluru ''ile şoförlük yapan var. Ambulans şoförlüğü ve resmi araç şoförlüğünü yerine getiriyor...
Mutemett' Alıntı:Mustafa Iki Vardar' Alıntı:Mutemett' Alıntı:Benim kurumum da Kadrosu Hizmetli olup '' Valilik Oluru ''ile şoförlük yapan var. Ambulans şoförlüğü ve resmi araç...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.