Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mutemet ArşiviSgk Işe Giriş Ve Işten Ayrılış Işlemleri Hangi Birimin Görevi.
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. İller arasında uygulamada farklar olan sgk işe giriş ve işten ayrılış işlemlerinin hangi birimin görevleri arasında olduğu hakkında elinde görüş yazısı...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Memurlarda özlük veya İnsan kaynakları SGK ödemesi yapılan bildirge verilen personelde ise Destek Hizmetleri bakması lazım ama genelde Destek Hizmetlerine kalıyor
Bı konuda hiyerarşi takip edip adaletli görevlendirme yapılmıyor ve kanun yok. Meb de özlük yapması lazım ama destek maaş yapan verildi. Hitap geldi ama yine mutemet yapıyor.
Üniversitelerde sağlık kültür spor daire başkanlıklarının öğrenci staj giriş çıkışlarını takip etmesi gerekiyor ama daire başkanlıkları tabii olarak 30 tane personel bulundurdukları halde...
Bana göre maaşları ben yapıyorsam benim yapmam, işin sağlıklı gitmesi iaçısından ve kontrolü açısından daha iyi olur. Çünkü birimler kollektif çalışamıyor. İşe giriş yaptı mı? Yapıldı mı? gibi...