Konu Sahibi
4B maaş için e-bildirge yaptım onayladım ama bildirgede 11 kuruşluk fazlalık var bunu nasıl düzeltebilirim bildirgeyi iptal etsem sorun olur mu
4B maaş için e-bildirge yaptım onayladım ama bildirgede 11 kuruşluk fazlalık var bunu nasıl düzeltebilirim bildirgeyi iptal etsem sorun olur mu...
Bildirgedeki tahakkuk miktarını, bordronuza göre eşitleyeceksiniz. Primlerde düzenleme yapılamaz. Ödeme bordronuzdaki işçi ve işveren tutarlarını...
her ay bu sekilde yapıyorduk sorun olmuyordu ama bu ay bildirge yaparken 11 kuruş fark olmuş bildirge onaylandı bunu iptal etsem yeniden bildirge...
İptal edip yeniden ek bildirge verebilirsiniz. 23 Marta kadar zamanınız var
genelde 1 yada 2 kuruş fark oluşuyor 11 kuruş fark için primlerinizi kontrol edin.
Konu açmadan önce bu kontrol işlemini yapsaydınız çok daha güzel...Bildirgeyı yaparken 11 kurus fazla toplamışısz sorun çözüldü şükür
Konu açmadan önce bu kontrol işlemini yapsaydınız çok daha güzel olurdu. Buradaki arkadaşlar sizler için vakit ayırıp yardımcı olmaya çalışırken...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.