Ercan Misafir Konu Sahibi 28 Ekim 2014 #1 selam aleyküm abiler. döner sermaye mutemetliği yapıyorum. bilgim cok cok az . daha cok otomasyona dayalı calısıyoruz diyelim. yaşım 24 erzurumluyum muhasebe terk ettim okuyamadım. :angel... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
selam aleyküm abiler. döner sermaye mutemetliği yapıyorum. bilgim cok cok az . daha cok otomasyona dayalı calısıyoruz diyelim. yaşım 24 erzurumluyum muhasebe terk ettim okuyamadım. :angel... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Halil Tuğrul SÜMER Site Yöneticisi Yönetici Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 12,198 Çözümler 180 Puan 2,263 Yaş 57 Konum Balıkesir-Edremit Bakanlık Millî Eğitim Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Balıkesir/Edremit 28 Ekim 2014 #3 Hoşgeldiniz Ercan bey. Başarılarınızın devamı dileklerimizle.
kenanyılmaz Mutemet Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1,587 Puan 78 28 Ekim 2014 #4 hey maşalllah ne cevval delikanlı 5 diploma. inş allah gönlüne göre hayırlsını verir. aramıza hoş geldin doğru adrestesin.
hey maşalllah ne cevval delikanlı 5 diploma. inş allah gönlüne göre hayırlsını verir. aramıza hoş geldin doğru adrestesin.
Ali Selvi Uzman Mutemet Yönetici Uzman Mutemet Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 2,612 Çözümler 28 Puan 753 Bakanlık Sağlık Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Yozgat / merkez 28 Ekim 2014 #5 Hoşgeldiniz. Faydalı forumlar ve arkadaşlıklar dilerim.
hatice Misafir Konu Sahibi 28 Ekim 2014 #6 hoş geldiniz.çok diploma iyi değildir.bi tane olsun temiz olsun