- Bakanlık
Adalet Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Van/Tuşba
Konu Sahibi
Temmuz dönemi için daha önce fhz bildirgesi verdiyseniz...fhz bildirimini yaparken ek mahiyette yapıcam ve bordro sebebine hangisini seçtiniz
kolaygelsin fhz bordro örneğini corumghh@gmail.com adresine...yapamadım manuel bordro oluştutup mysden ödemesin kestim
Temmuz dönemi için daha önce fhz bildirgesi verdiyseniz "asıl bordro gönderildikten sonra göreve başlama" seçin ödeme tarihini bugün...
ATIYORUMkolaygelsin fhz bordro örneğini corumghh@gmail.com adresine gönderebilirmisiniz.
Temmuz dönemi için daha önce fhz bildirgesi verdiyseniz "asıl bordro gönderildikten sonra göreve başlama" seçin ödeme tarihini bugün...
Demekki SGK asıl-ek kontrolü yapmıyor, daha iyiBen asıl gönderilmeyen 4924 personele ek diye gönderdim kabul etti.
Manuel bordro mail atabilir misiniz ? mehmet.karatas27@hotmail.comyapamadım manuel bordro oluştutup mysden ödemesin kestim
niye ekten verdiniz ben asıldan gönderdim.temmuz ayı için son ödeme ve son...Ben asıl gönderilmeyen 4924 personele ek diye gönderdim kabul etti.
Site Admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.